Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, беше много доволен от победата на своя отбор с 6:0 над Локомотив София. Специалистът сподели, че не е очаквал “канарчетата” да вкарат толкова голове.

“Не очаквахме да вкараме толкова много голове, но най-важното днес е победата. Отборът се държа професионално от първата до последната минута на мача. Представянето на тези играчи в последните две седмици ми дава надежда за бъдещето.

Зад всичко това се крие много работа. Ние бележим, надявам се да продължим да бележим. Надявам се да бъдем и по-добри в защита. Имахме един слаб период в защита, но имаме и отбор срещу нас. Може би днес ние си направихме мача лесен за нас.

Надявам се моят отбор да продължи да работи по този начин. Нямаме много победи през този сезон. Без здрава работа талантът няма значение. За мен и моя щаб – свършихме добра работа. Искам да поздравя Ивелин Попов за рождения ден и за това, че изигра мач №600 в своята кариера. Колкото повече той играе, толкова по-добре за българския футбол.

Феновете бяха прекрасни, няма какво да кажа за тях. Те винаги вярват в нас. Мога да им кажа, че ще работим здраво и ще се опитаме да победим Локомотив Пловдив за тях. Дербито е по-различен мач. Трябва да се успокоим след тази победа. Предстои много работа за мен и моя щаб”, заяви Керкез след срещата.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  10

  Искам да благодаря на наще верни фенове-ЖЪЛТИТЕ ЮРДЕЦИ които бяха поне 35000 Юрдека и опъваха вратни жили на КОЛЕЖА

 2. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
  10
  1

  ВАЖНУТО Е, ЧЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ИГРАЙ ПРИЯТНО И ЧИСТО!! НЕ СЪ КЪТ НАШТИ КОЧУВИ ДЕТ САМУ РЪГЪТ, БУТЪТ, БЛЪСКЪТ И СИМУЛИРЪТ!!!! ПУФ ПАФ!:))))))))

Коментарите са затворени