“С чиста съвест мога да кажа – наш мач. Единствено не съм доволен от първите 20 минути. Влезнахме като жени в мача. Трябваше да се сбием, да пуснем кръв. Това, което направи Алфа е престъпление, ще взема мерки. Този мач ние създадохме много полежения, но не успяхме да ги реализираме. Няма да се крия зад късмета. Не ни е лесно. Има някой интересни отсъждания, на които се чудя, как се случват. Мога да похваля играчите и публиката. Събудихме се. Вече не сме на първо място в класирането, надявам се това да повелияе положиетелно, да падне напрежението от играчите и да се забавляват на терена. Най-вече искам да благодаря на публиката. Правим детски и непредизвикани грешки, които говорят, че не сме изцяло в мача. Агенти звънят, приятели звънят, това се отразява на играчите. Трябва да сме екип. Когато някой не подаде на празна врата е престъпление спрямо целия отбор. Вижте ние колко гола имаме и Ботев Пд колко има. Това тяхното е моментна форма. Тя в дербито не е важна. Това ще е мач на грешки, мач за публиката, мач за града. Знам, че играчите ще дадат всичко от себе си.”

12 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  2

  Томаш, мача е наистина за публиката. Цигани на стадиона няма да се допускат! Расова хигиена Пловдив.

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  ДУКЪТУ СЪДИИТИ СФИРЯТ ЗА УТБОРА НА СТУЛЮПИНУУ НЕМА ДА СЪ ПЛАШИМ!!! РИНДЕТА И СИМУЛАНТИ ПРИ НАЗИ БОЛ!!… ПЪК И РОМСКЪТА ОБИЧ КЪМ УТБОРА Е ГУЛЯМА!!!…СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФ, ПУФ ПАФ!:))))

 3. 3
  2

  Томаш, имаш три гола повече от нас. За каква момента форма говорим? Другата седмица може да ги изравним, че и минем, Дай Боже!

 4. 4
  3

  Аллах акбар! Саде Локо! За Аллах, за Корана, за Столипиново, Шекера и Аджисана – мачкай Локо жалтити!

 5. 3
  2

  Всички минават през нас,куту путки сме.

 6. 4
  2

  Влезнахме като жени в мача. ХА ХА ХА Ха

  • 1
   1

   Ами при нас няма мъже всички са балеринки. Хахаха

 7. 5
  2

  ППППриказката свърши! Пак сте си същите мърши!

Коментарите са затворени