Сдружение ПФК Ботев излезе с позиция за случващото се в Ботев (Пловдив):

Уважаеми ботевисти,

ПФК “Ботев“ АД, в което сме акционери, е професионален футболен клуб, функциониращ въз основа на Устава на дружеството. Всякакви опити за намеса в клубните дела на лица извън структурата на клуба, припознаващи се като фактори в неговото управление, са недопустими и вредни за развитието на клуба.

Системните атаки за изгонване с подмолни средства на законния собственик целят превземане на стадион “Хр. Ботев” чрез придобиване на футболния клуб.

Вярваме, че феновете на Ботев, тези, които със своите действия извоюваха финансирането на стадиона, няма да позволят да бъдат употребени в жалките опити за преврат в любимия клуб и присвояване на стадиона му! Дванадесетият играч не може да бъде купен, любовта към Ботев Пловдив не се продава!

Надяваме се ръководството на ПФК Ботев АД да предприеме всички необходими действия срещу агресията, упражнявана към клуба през последните месеци!

Същевременно настояваме промените в клуба да продължат, за да дойдат и така желаните резултати!

19 КОМЕНТАРИ

  1. Вече ясно ли ви е защо измисленото Сдружение начело с дъртака Гиздаков , Старозагорския измислен бизнесмен Стафунски , предателя и писач на простотиите им Теодор Бочев и ония гном Велко Райчев синьото око са сподвижници на Зингаревич. Гей дружинката от тартори потънали в мимана от 2018 година нсам , скоро пак да няма тупаници глупаци . Мухльовци времето върви на обратно , дано го четете .

  2. 2
    1

    След Цветан Василев, ВСИЧКО се върти от Пеевски/!!!
    След като Пеевски бутна “ортака” Цветан Василев-КТБ, той решаваше всичко!
    Илиан човека на Пеевски!
    Те направиха така, че акциите на ТЦ ИМЕ да се “продадат” на Сдружението.
    Да събирахме пари, но те “разрешиха”.
    Те “намериха” Зингаревич.
    Те написаха оная декларация, която Тошко и Молива носеха за подписи и недопуснаха Сдружението на си влезе като акцоинер.
    Не, че нещо щяха да направят, но скчиха срещу тях.
    Те настояваха Сдружението да няма 10% а само 1%.
    Сугурно по някава схема те “загубиха” оня финал!
    Всичко е ЗАРАДИ СТАДИОНА!!!
    Пеевски не знае каква форма е футболната топка, но много бързо смята.
    Те двамцата/Пеевски и Илиан/,са главните сценаристи!
    Нещо не стана, както те искаха със Зингаревич и сега се хапят взаимно.
    САМО ЗАРАДИ СТАДИОНА!!!
    Зингаревич за нищо не става, но ако устои на атаките и се откопчим от ДПС ще е направо супер за клуба!
    САМО БОТЕВ!!!

  3. 8
    11

    МРЪСНИ ПЛАТЕНИ БОКЛУЦИ НА РУСКИТЕ КУРВИ МРЕТЕЕЕЕ

    • Брей, много знаеш, бе? Кои са платени и кои – не! Че, отбора, като игра и резултати има куп проблеми, това всички го ниждаме. Но, който отрече организацията на клуба и обстоятелството, че такава никога не сме имали е обикновен неграмотник. Май, най-големия “данък”, който плаща Зингаревич е всяко едно доверяване на българин при управлението на клуба и отбора.
      Колкото до моите приятели от ПИМК и самия Филипов, който го помня като един дългокос младеж, радвиващ бизнес благодарение на чужда воля, бих питал само едно: За тези близо 20 години, паралелно съществуване на “Ботев” и ПИМК, кога Управителя му беше голям ботевист? По времето на Христолов? След погрома на КТБ? При Самуилов или някой от другите навлеци идващи по една или друга причина? Или, дори при самия Зингаревич, но в Коматево.
      За всички е ясно, че става въпрос за стадиона! А, от такива “ботевисти” нямаме нужда!

    • По принцип и аз не ги искам, но май зад ПИМК, поне в началото беше ДПС!

  4. 8
    11

    И да им обясняваш няма смисъл.Фенове те свикнаха с посредствеността и изход няма.Дано Зингаревич си тръгне по бързо, иначе с него това е тавана!!Жалко за хубавия стадион!!

  5. 12
    11

    НИЩО ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА ЗИНГАРЕВИЧ. ПРОДАДЕ ВСИЧКО ЖИВО, КОЕТО МЪРДАШЕ. ДОКАРА ЖИТНИ БЕГАЧИ И ПОСЛУШКОВЦИ. МИНАЛАТА ГОДИНА ЕДВА НЕ ИЗПАДНАХМЕ, ТАЗИ ГОДИНА Е СЪЩОТО. В ОТБОРА НЯМАМЕ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛИСТ. ДОКАРВАТ СЕ АФРИКАНЦИ, ИЛИ ПРЕСТАРЕЛИ ЕВРОПЕЙЦИ. ОТБОРЪТ НИЩО НЕ ИГРАЕ. ДОРИ ВРАЦА НИ ВКАРА 3 ГОЛА! НАЙ ЛОШОТО Е, ЧЕ ЗИНГАРЕВИЧ В ПРАВ ТЕКСТ ЗАЯВЯВА, ЧЕ БОТЕВ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ОБИГРАВА АФРИКАНЦИ И ДА ГИ ПРОДАВА. ЛЪЖИТЕ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ, ШАМПИОНСКИ ОТБОР И ЕВРОТУРНИРИ СА ЗАБРАВЕНИ. РАЗВИТИЕ НА ШКОЛАТА, БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ И ТРЕНЬОРИ НЕ СЕ СПОМЕНАВА. ЗА КАКВО НИ Е ТОЗИ СОБСТВЕНИК? НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ТЕЗИ СДРУЖЕНИЯ ДА ПОСТАВЯТ ИСКАНИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ПОЛИТИКАТА, ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА АКЦИИТЕ? НЕ БИЛИ ПОДКУПНИ?! АМИ ЗАЩО СИ МЪЛЧИТЕ ТОГАВА? КЪДЕ СА ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ? ВСЕКИ, КОЙТО КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ ЗИНГАРЕВИЧ, ГО ОБВИНЯВАТЕ, ЧЕ ИСКАЛ ФИЛИПОВ ЗА СОБСТВЕНИК! ЛЕВСКИ КАК СЕ ОПРАВЯ, ВЪПРЕКИ ОГРОМНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ? ТЪРСИТЕ ЛИ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА? НЕ. ЗАЩО? ОТГОВОРЕТЕ НА ПОСТАВЕНИТЕ ВЪПРОСИ, МОЛЯ!

    • 19
      7

      Какво да ти отговарят бе глупак. Отдалече си личи, че си от платените фенове на пимка. Да не мислиш, че ако илиян дойде ще ни направи шампиони ввднага, а другите отбори и бфс ще ни ръкопляскат даже. Много бързо забравихте времето на ачу и самуилов. Те са едни и същи с пимка и са едни давачи…..мани, мани. Ей много прост народ има ей!

      • 7
        6

        ЧЕ ТО ПО ТВОЯТА ЛОГИКА ОТДАЛЕЧЕ СИ ЛИЧИ,ЧЕ И ТИ СИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ФЕНОВЕ САМО,ЧЕ ОТ ТЕЗИ НА АНТОН ЗИНГАРЕВИЧ. И АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ ПРИ АЧО БЯХМЕ ДАЛЕЧ ПО-ДОБРЕ ЗАЩОТО ПОНЕ НЕ ТРЕПЕРЕХМЕ ОТ ИЗПАДАЩИ ОТБОРИ.

        • 7
          7

          И да им обясняваш няма смисъл.Фенове те свикнаха с посредствеността и изход няма.Дано Зингаревич си тръгне по бързо, иначе с него това е тавана!!Жалко за хубавия стадион!!

        • 3
          1

          Ей ахмак. Май забрави 6:0 от Любимец и Монтана? Лапай на пимк-а хуя че бая глупости изговори.

          • 2
            2

            А ти ще се сетиш ли чий х.й трябва да лапаш?
            И какво като сме падали от Любимец и Монтана с разлика във времето на прехода? Всички грандове са имали унизителни загуби в своята история. Такъв е футболът. Има моменти на възходи и падения. Работата е там,че тоя започна да си прави т.ш.к с най-старият отбор в България. Отбор с история,традиции и огромна фенска маса. И с какви очи ще иска сега подкрепа от феновете след като докара отбора до дъното?

  6. 8
    14

    Едно, абсолютно цинично заглавие!
    И, какво толкова направи за клуба законният собственик?? Направи ли нещо хубаво и градивно? Успехи постигна ли някакви? Законният собственик още с идването си се превърна в стопанин на разсипията! За какво снизхождение и помощ е тръгнал сега да моли феновете. Дори след него да стане по-лошо /нещо в което се съмнявам/ то пак ще е по-добро от сегашната агония. Ще ми прави тук начално училище за събраните по клоните и прохождащи във футбола аборигени. Хайде холан! Щял да прави бизнес проект?! Да отива да го прави някъде другаде. Другаде ама къде?? След всичките си издънки досега и особено след като взе Ботев вече навсякъде ще бъде гледан под микроскоп.

Коментарите са затворени