Феновете на Ботев (Пловдив) от фракции Bultras публикуваха позиция по повод разразилите се скандали около клуба на канарчетата:

Уважаеми ботевисти,

Вчера станахме свидетели на нещо изключително вредно – на опит за настройване на едни фенове срещу други. Бихме искали да изразим ясно нашата позиция:

• Не желаем да бъдем намесвани и няма да бъдем страна в един чисто търговски спор. Ако се наложи, нека той се реши в българския съд.

• Бултрас не се продават нито за един, нито за тридесет сребърника. Най-ясното доказателство за това е подкрепата, която оказваме на Ботев дори при все още незадоволителните резултати. Любовта ни към Ботев не се продава, тя е чиста, неподправена и ще продължи до сетния ни дъх.

Приканваме двете страни да демонстрират зряло поведение и сме готови да съдействаме за обща среща, която да изгладят различията си. А всички Ботевисти призоваваме за яростна подкрепа на отбора в следващите изключително важни мачове.

Само Ботев!, завършиха феновете.

10 КОМЕНТАРИ

 1. Айди да ни съ карами всички сме кънари на заплата кой при Илян кой при Батюшката , лапане има за всички на онез юрдеци дет плащат билети и карти да ги лъжем да дават кинти та да блажим и ний.

 2. 9
  4

  А президентът и управата на Ботев кога ще демонстрират зряло поведение??? Това което сега правят е провал след провал. Значи: “Събирайте пари за дълговете” Пренасяйте седалки. Подкрепяйте съмнителни каузи. Свиквайте вече с ролята на изпадащ отбор… Не прекалихте ли?!
  Да ви подкрепят сега наивните ако съумеете да ги мотивирате.

 3. 6
  7

  Илиане, прати още 10 хилки брат. Да има и за мезе.

 4. 12
  9

  ЧЕ СПОРА Е ТЪРГОВСКИ, ТЪРГОВСКИ Е. НО КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ СИ КАЖЕТЕ МНЕНИЕТО ЗА ЗИНГАРЕВИЧ КАТО СОБСТВЕНИК И ПОЛИТИКАТА МУ? ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ОТБОРА МУ? ТОВА ЛИ Е МЕЧТАНИЯ БОТЕВ? КЪДЕ ВИЖДАТЕ ПРЕВЪПЛАТЕН ДЕВИЗА ВИ? ИЛИ ВИ ХАРЕСВА ДА НИ БИЯТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ? ДА ПАДАМЕ ОТ КРУМОВГРАД И ВИХЪР?

  • 12
   9

   Ей глупак, стига си повтарял и писал едно и също навсякъде и все с главни букви! Тук не става въпрос за успехите на Ботев и за грешките на ръководството, а за това че се създават изкуствени конфликти и интриги, които вредят на отбора независимо с каква цел. Всъщност всички знаем с каква цел. Но няма да му стане работата на този пимко, който е селския#3. То ако дойде тоя все едно че връщаме дх-с или ачу.

   • 8
    2

    ИЗПОЛЗВАШ ДУМАТА ГЛУПАК БЕЗ АРГУМЕНТИ. АЗ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ И МОЛЯ ЗА ОТГОВОРИ, ТИ ОБИЖДАШ. ПЪРВО, АЗ СЪМ ЧОВЕК ДАВАЛ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ЦЯЛ ЖИВОТ, Т.Е. СЪМ БИЛ УНИВЕРСИТЕТСКИ ПРЕПОДАВАТЕЛ. ТИ КОЙ СИ? ВТОРО: НИКЪДЕ НЕ ЗАЩИТАВАМ ФИЛИПОВ, НИТО ГО ИСКАМ ЗА СОБСТВЕНИК. ДОКОЛКОТО ЗНАМ И ТОЙ НЕ ИСКА ДА Е СОБСТВЕНИК. ТРЕТО: УЧУДВАМ СЕ, ЧЕ НИТО ЕДНО ОТ СДРУЖЕНИЯТА НЕ ПОВДИГА ВЪПРОСА ЗА НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО НА БОТЕВ. ЛИЧНО МЕН ТОВА НЕ МИ ХАРЕСВА, ЗАЩОТО ОБЕЩАНИЯТА НА ЗИНГАРЕВИЧ ПРИ ПРИДОБИВАНЕТО НА БОТЕВ БЯХА ДРУГИ. ЧЕТВЪРТО: ЗИНГАРЕВИЧ Е ГОНЕН ОТ НЯКОЛКО МЕСТА, БОТЕВ ЩЕ Е СЛЕДВАЩОТО. ПЕТО: ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПИСАНЕТО С ГЛАВНИ БУКВИ. ПИША ТАКА, ЗАЩОТО ТАКА ВИЖДАМ ПО ДОБРЕ НАПИСАНОТО. ПОСЛЕДНО: СЪОБРАЗЯВАЙ СЕ КОГО КАК НАРИЧАШ, АКО ИМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ! НЕ СЪМ ПРЕДИЗВИКАЛ С НИЩО ГРУБИЯ ТИ ЕЗИК!

    • 2
     2

     Колега, той е: “учуден”, а ти си…………………….Анонимен!!!

  • 3
   5

   КОЛЕГА, ИМАШ ЛИ ПРЕДВИД НЯКОЙ ДРУГ, КОЙТО ДА Е СОБСТВЕНИК НА БОТЕВ? АКО ПОЗНАВАШ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ДАВА ПОВЕЧЕ, ОБАДИ СЕ!!!…………………..И ПОСЛЕ ДА ОБСЪЖДАМЕ КОЙ Е ПО-ДОБЪР ЗА ПЛОВДИВ!!!!

  • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
   4
   1

   КУЛЕГА, ДА ЗЕМАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА УТ АНАДОЛА!!!! НИЙ Ф МУМЕНТА НЕМАМИ МАНГИ ЗА ТЯФ!!! САМУ ТЕ СА ИСТИНАТА!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ! ПУФ ПАФ!:)))

Коментарите са затворени