Секирово надви едноименния тим на Карнобат с 3:2 в Раковски. Срещата е от 14-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Йосиф Табаков изведе домакините напред с гол в 26-ата минута. Съперникът направи бърз обрат след почивката с попадения на Иван Марев в 55-ата и Златко Ненов в 63-ата минута. Десетина по-късно обаче Пламен Табаков изравни. Стефан Рабаджийски осигури трите точки за Секирово с гол в 84-ата минута.

След края на двубоя треньора на Карнобат Пламен Димитров каза пред Sportal.bg: „Възмутен съм от поведението на феновете от Раковски, ръководството и футболистите на Секирово. Псуваха брутално и налитаха на бой. Не знам дали имаше охрана, но ако е имало се доказа, че не е достатъчна. Хора от трибуните постоянно нахлуваха на терена, заплашваха, дори удариха наши състезатели. Случилото се е под нивото дори на Б областна група. Щом хората в Раковски имат толкова силно желание да се бият, да отидат да воюват. Това все пак е спорт и гаменското поведение, което търпяхме е недопустимо на ниво Трета лига. Бяха ни обградили и не виждахме какво става на терена. Нямам обяснение защо беше проявена тази злоба. Нашият шофьор се принуди за звъни на 112. Видно е, че в Раковски не създават нормални условия за провеждане на футболни срещи. Но защо е тази арогантност от страна на домакините. Съдиите също бяха заплашвани. Надявам се те и дежурния делегат на срещата да опишат случилото се. Нека всеки да си понесе отговорност. По този начин ще предпазят от грозни ексцесии следващите отбори, които ще гостуват в Раковски“.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Орка сигурно си ти. Омръзна ни съдиите да се подиграват с нас и гостуващите отбори да се държат арогантно в Секирово. Всичко тръгна от държанието на гостите след третия гол. Никой от публиката не е влизал на терена. Треньора да не се прави на ощипана мома защото футболиста който претендира че е ударен след гола изтрита двама от Секирово. Колкото до предишният коментира че сме орки израснали по стопанските дворове да дойде в Раковски да види. как и в какви къщи живеят раковчани за разлика от него който може би живее в някой куптор

  2. 3
    2

    В Раковски живеят само орки. Простотия до шия какво може да очакваш от хора израснали по стопанските дворове.

Коментарите са затворени