Отборът на Берое нанесе втора загуба на Локомотив Пловдив от началото на кампанията, която отново дойде на Лаута, както това се случи и в предишното домакинство с ЦСКА-София.

Смърфовете определено изглеждаха доста уморени след изиграните 120 минути за купата срещу Добруджа, а бързите контраатаки на гостите донесоха много главоболия за Хоркаш и бранителите пред него. Именно след две контраатаки през първото полувреме се стигна и до двете попадения, които донесоха победата на старозагорци. Първата контра не доведе до гол, заради добра намеса на Хоркаш, но последвалият корнер се оказа фатален на черно-белите. За втория гол, отново Берое заложи на скоростта и на техниката на Трибуле, което доведе до удвояване на резултата. И двете попадения паднаха през първото полувреме. През целите 90 минути Локо Пд се опитваше да промени резултата в своя полза, но при последния пас или при завършващия удар нещата при смърфовете не се получаваха.

В 5-ата минута Родриго Ачинели не действа по най-добрия начин при изсипана в наказателното поле топка, но Хорхе Сегура, от чиста позиция, пропусна да се разпише в опразнената врата. Малко след това обаче стражът на гостите се реваншира, след като отрази последователно удари на Джовани и Бабакар Дион. Между 18-ата ли 19-ата минута на срещата феновете на Локомотив започнаха да скандират срещу БФС с викове “Оставка”. Привържениците на Берое пък опънаха транспарант със задраскана емблема на футболния съюз, придружена с текст “Оставка”. В 23-ата минута Густаво Каскардо опита центриране, което се превърна в коварен удар. Топката срещна напречната греда на вратата зад Динко Хоркаш.

В 28-ата минута Берое изпълни много бързо тъч, което позволи на Франциско Политино да надбяга Ангел Лясков по левия тъч и да стигне до голлинията. Политино шутира, но Динко Хоркаш се намеси, парирайки в корнер. От последвалия ъглов удар гостите от Стара Загора стигнаха до гол. Точен за заралии беше Вини Тирбулет. Хорхе Сегура не отскочи добре, а топката падна точно пред Тирбулет, който с безпощаден удар от близка дистанция не остави шансове за намеса на Хоркаш. Само три минути по-късно авансът на Берое можеше да бъде заличен. Центриране от десния фланг към втора греда изненада неочакващия това подаване Георги Минчев. Нападателят се размина с топката, а след това осъществи много слаб контакт с нея, който не бе достатъчен да я прати в мрежата.

Локомотив вдигна оборотите, но в рамките на две минути удари на Димитър Илиев, Евандро и Джовани бяха блокирани. В 40-ата минута Берое организира страхотна атака. Политино и Тирбулет комбинираха помежду си, а последният излезе на голова позиция. Последва силен удар с левия крак, при който Динко Хоркаш показа котешки рефлекс и изби топката в корнер. В крайна сметка Берое стигна до втори гол още преди края на първото полувреме. Този път Тирбулет подаде към втора греда към Сантиаго Годой, който изпревари Ангел Лясков. Останаха сериозни съмнения, че Годой е в положение на засада в момента на подаването, но след дълго преразглеждане на ситуацията от ВАР голът бе зачетен. В 59-ата минута Локомотив пропусна добра възможност да намали изоставането си. Влезлият малко преди това Петър Андреев проби, влезе в наказателното поле и стигна до аутлинията. Последва много остро центриране към свободния Димитър Илиев, който отклони топката, но над вратата. Кълбото по-скоро се отби в капитана на Локомотив. Малко след това Георги Минчев стреля в аут. В 77-ата минута Алфа Конте разочарова всички фенове на Локомотив с опита си да стреля към далечния ъгъл на вратата.

В последните 10 минути на срещата смърфовете хвърлиха всички сили в атака и оказаха сериозен натиск в половината на Берое, но при всяка една от създаденити ситации, гостите успяваха да се измъкнат сухи. Така се стигна до продължението на срещата, когато Минчев спечели хитро нарушение на границата на наказателното поле. Самият той се нагърби с изпълнението му, но за негово нещастие топката срещна гредата. Това беше 13 удар в посока вратата на гостите в тази среща. Така се стигна до последната 5 минута от продължението, когато капитана Митко Илиев с 14-ия удар на домакините успя да отбележи от близка дистанция за 1:2. В последната секунда на срещата Илиев успя да отправи още един удар в опит да донесе равенството на смърфовете, но ударът му попадна в ръцете на страна на гостите.

76 КОМЕНТАРИ

  1. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    МЛОГУ ЛОША НУВИНА ЗА НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!!! ТРЕБЕ ДА СЕ ПУДСИЛИМ С КУКЛИНЦИ!!! НУЖНУ Е ОШТИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФ, НАШИА ЛЮБИМ НА РОМИТИ УТ ЦЯЛУТУ БУЛГАРИСТАН ТИМ!!!! С КЛОАКУМУТИФФ Ф СЕРСЕТУ, ПУФ ПАФ!:))))))))))))))

  2. 3
    2

    Ко стна ве буфурляци, чампиони щяхте да ставате АХАХАХАХАХА

  3. 1
    4

    Пичове, успешно плюхте на всичко добро, постигнато до тук. Митко, Сегура, Дион, Лясков, Томаш – трябва да ви благодари половин България. Не и ние

  4. 7
    1

    Потискащото шесто място за любимеца на Цоган махали от Пловдив

  5. 5
    2

    Локомотив Пловдив ,ако изобщо влезнат в горната шестица , в крайното класиране ще заемат пресивното шесто място !

    • 9
      2

      Димитър Илиев депресията съгласен ли е с шестото място в крайното класиране !

      • 2
        7

        Едва ли щр сф фобетете до 6то място, жълта дънна рибо?

  6. 9
    2

    Пишат изненада на лаута. Я погледнете тотото. Мангасарите хубаво са си направили сметката. Давай давай и после продавай.

  7. 3
    5

    Пореден мач с доста положения и няма кой!
    Жорето Минчев,да знам,че нямаме друг вариант,но това момче е чист централен нападател и не е вкарвал от не знам колко мача!
    Значи освободихме Боруков,той си вкарва регулярно за Арда,а ние си прибрахме Минчев и играем с човек по-малко!
    Сега вярно е,че и късмет пред гола нямаше днес,но малко от малко дейба!

  8. 10
    2

    Мангалите взеха да си вярват, че ще стават “шампоани”. Черно-белите мишки се задавиха с 1 увяхнала маруля. Временно сте 1-ви в класирането-това показва, че няма силни отбори в БГ. Само Ботев!!!

  9. 12
    1

    Какво следва след 9 мача без загуба? Следват 9 без победа.

    • 2
      8

      Е, чак пък толкова… това да не е жълтата подводница, бе майна

  10. 6
    12

    Жълтите са в делириум….

    Какво друго им оставеа на жалките злобари… ? Малко ли комплекси натрупаха от Локомотив след падането на комънизма?!

    Ех, колко йалко е да си жълта подводница от село

    • 13
      2

      Кофти ли ти е?

      Локуту падна. Нормалността се завръща. Това е.

      • 2
        9

        Купи, суперкупи, пети, 6-тици… това е реалността, Бонке…

        На теб хубаво ли ти е като падне отборчето от Коматево/!

  11. 2
    10

    Нека да не драматизиране, дойде и моментът да загубим от по-слаб противник ,макар,че Берое не са чак толкова зле!ПСЖ,Реал Мадрид,Ман Сити губят,,ние да не сме извънземни! Трябва да отчетем и факта,че се измориха и от далечни пътувания за две седмици-Разград,Варна, Добрич и това се видя днес!

  12. 15
    1

    Томаш сега като загубите следващите два мача с Цска 1948 и Ботев Пловдив и ще започнат да ти искат оставката !

  13. 14
    2

    За какво ви толкова голям стадион бе майна, та само едната трибуна Джесика зад вратата не може да напълните.

    • 2
      12

      А на вас за какво ви е като дори и на откриването беше полупразен.
      Обикновенно ходите 500 селяка

      • 12

        На откриването имаше 20,000. Явно математиката не ти е сила.

        • 1
          6

          хаха. посмали манго!!
          20 000 на стадион за … 18 000 хахахаха

    • А вие колко селяка бяхте на мача с Берое, папагале?

    • 2
      8

      А вашата никога не е започвала и няма да започне

  14. 16
    1

    Палестински мишки,ПЪРВО и най важно е да си напълните стадиончето ,което направихте на гърба на БОТЕВ ,след това мислете за нещо повече .Срамнисте

  15. 18

    Марули, марули, марули,
    безкрайно зелено поле,
    а сред него стои и се пули
    едно черно-бяло теле.

    Хапни си, теленце, хапни си,
    марулки и свежа трева,
    ах, само как ти се иска,
    да си първенец във града!
    😂😂😂

  16. 10

    Две марули в ануса на Стикса, а Столипиново страда

  17. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    9
    1

    ДА СИ СБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ И ДА НИ СЪ БЪРКЪМИ НА БАШ АПАПА!!! ША СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!! ПУФ ПАФ!!

  18. 9
    1

    Добре че тези гладни момчета не яли иначе незнам.Томаш да илядиш брат ми.

  19. 9
    3

    Капитана Димитър Илиев провали шампионската мечта на хиляди локомотивци.
    В този мач той провали всички атаки. А Томаш вместо да го смени, го гледаше като ученичка…

    Дион, Паскалев, Минчев… пълни дупки..

    Честито на Андрей Спасво, Лщбомир Минчев, Фекала и другите жълти завистници…

    • 12
      1

      Господин наблюдател , ми те сега започват загубите на локото , следват загуби от цска 1948 , Ботев Пловдив , Левски , така че стягайте се

      • 2
        10

        Бонке, я по-добре си гледай селското тото-отборче на ДПС със запорираните сметки и не си навирай клюна в паницата на големите

        • 12
          2

          вие ли сте големите , колко години бяхте в Б група с легендите ви Бонев , Ераносян , Сотиров , Колев , циганския ви отбор никога не е бил голям

          • 1
            6

            От както падна БКП сте все зад нас и повечето време ви спасяват разни дегенерати като Пешо Коня и Делян Пеевски, жълта държанке на всякла власт.
            Все на колене…

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

      НИМОЙ С РУГИТЕ БЕ АБИ!!! КО ТИ Е ВИНОВИН ФЕКАЛА??? ЯЗ ВИНЪГИ СЪМ БИЛ ЗА НАШИА ХРАБЪР СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!! СЕРСЕТУ МИ Е КЛОАКУМУТИФФФ!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ!!! ПУФ ПАФ!:)))

  20. 1
    7

    Големите отбори, от време на време си почиват. Така и ние. Сега сме във фаза “почивка”.

  21. 7
    2

    ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО ТОТО

    • 6
      1

      Дадададададададад щом това те топли хахахахахахаах

  22. 12

    СЪЗДАДЕНИ И СЪЩЕСТВУВАЩИ САМО ЗА ТОТО !!!
    ГНУСНА ДОЛНА КЮСТЕНДИЛСКА ИЗМЕТ

  23. Стикс - факти, САМО ФАКТИ И ИСТИНАТА Е НАД ВСИЧКО
    2
    8

    Трябва всеки да знае, че християнството не признава ЗА МЪРТВИЯ ДОБРО ИЛИ НИЩО!!! Християнската религия проповядва, че има ад и рай, след смъртта на човек Бог го определя за добър или за псе( в рая или ада).

    Ако си по- голям от Господ можеш да имаш друго мнение. И така стигаме до мръсното псе тоско! ЗА МЪРТВИЯ ДОБРО ИЛИ НИЩО ДРУГО ОСНЕН ИСТИНАТА …

    • Бихте ли споделил с аудиторията какви препарати против косопад използвате? Блгодаря.

      • тоско бозаджийски е псе според християнската религия

        Охо, признавате правдивите ми думи, за тях нямате възражения . Това е изводът! А за препаратите, не са игла, спринцовка и дайте ни ракия инак ще умрем…

  24. 13

    Мъка ,мъка е налегнала Столипиново , любимото Локу падна

  25. 13
    1

    Да го духате миризливи цигани, само загуби до Коледа ви чакат

  26. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
    15

    ПИТНАЙСИ ДНИ ПУЧИВЪХА И ПАК БИЛИ УМУРЕНИ НАШТИ СТУЛЮПИНСКИ АПАПИ?? КОФТИ….ПУФ ПАФ!:)))))

  27. 3
    6

    Мисля че с тази игра шампионската титла е сигурна.Момчетата играха добре, подаваха си топката един на друг, просто малко липса на малшанс при двата гола на тея тъмнокожите момчета.
    Гледаме напред, следващия мач бием числата с 0-4 и всичко е точно.

    Много съм щастлив че Томаш e треньор.

    • 12

      А догодина печелим Шампионската лига. Минимум.

      • 4
        1

        Е това ше е трудно, все пак Гуардиола е там, има много пари. Иначе като отбор не ни превъзхождат с нищо кой знае кво. И двата отбора са по 11 човека.

  28. 16

    Братя ЦИГАНИ как свърши мача,че говорих със Принц Чарлс

    • 11

      Лъжеш. Откакто стана крал на тоя ушатия миндил му порасна работата и вече не си вдига телефона. Забрави как беше в маалата на гости,забрави как го черпехме, че и хоро играхме.
      Един апартамент даже не даде на младото семейство.

  29. 15

    За какво им плащам на тия съдии… Поне една дузпа да беше свирил.

  30. 12

    sade lokyyy obichame vi shampioni nqma nishto edna zaguba alah e s nas mahalata stolipinovo vi obicha

  31. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    15

    БЕС ЛИВЕНТ АГА И ШУКРИ БЕЙ, НЯМЪ ДА НЪ БЪДИ!!….

  32. 13

    Отварям си да изпия една Загорка с много голям кеф густо майна

  33. 10

    Ебаси феърплея, ебаси ефбемтилигата.

    5 коефициент как пада видяхте ли? Винаги с вас, а? Подигравка с хората.

  34. 14

    Локомотив Пловдив е първи в класирането!

    В днешна дата Локомотив Пловдив е шампион…

    • 14

      Пахаха… и Оскар за най-големия филмар отива при Станислав Мърков Стиксааааа

      • “Оскар”-а може да е само за един – Митко, бе! Оня с депресивната дузпа!

  35. 15

    Лека нощ и приятни сънища! Чакаме новото пожелание на бай Адам Сотков.

    • 10

      Честити тринадесети пореден кръг на първо място!

      САМО ЛОКО

  36. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    12

    ТИА НЪ ИБАФЪ ЗДРАВУ. И РЕФИРЪТ НИ МУЖА ДЪ НА СПАСИ…ПУФ, ПАФ!:)))

Коментарите са затворени