Шефът на школата на Ботев Пловдив Трифон Пачев и главният методист Даниел Коен са се опитали да съживят школата на канарчетата с връщането на двама от най-успешните треньори през последните години Андрей Андреев и Иван Гешев, научи BgDerby.com. И двата опита обаче ударили греда, тъй като след като научили за условията и методиките на работа, дуото отказало. В последните 1-2 години школата на канарчетата буквално затъва, а дубълът вместо да е като оазис за юношите, заради странна политика и тоталната тактическа непокомпетентност на Коен се превърща по-скоро в мъчениие за младите таланти…

ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

5 КОМЕНТАРИ

  1. Караматев си докарва приятели от асеновград в школата на ботев..докога ще търпим такива хора ДОКОГА !!! ПОМОЩНИКА НА ГАРОВ В Б ОТБОРА НА КАРАМЕТЕВ СЕМЕИНИЯТ ПРИЯТЕЛ В БОТЕВ.ЗАЕДНО БЯХА И В МАРИЦА !! ЗАЩО СЕ ДОПУСКАТ ТАКИВА НЕЩА…ТОЯ КОЕН Е ВИНОВЕН ЗАЩОТО ЗА ВСИЧКО СЛУША КАРАМАТЕВ..

  2. Информацията ви не е пълна.И други двама бивши треньори са поканени на разговор от Пачев и Коен, но и те също са отказали да се върнат в Ботев. Защо ли?

  3. А феновете кога най-накрая ще вземат да “ухажват” както си заслужават Пачев и Коен за да изчезнат завинаги от школата?
    Защото е ясно, че сами няма да си тръгнат …

  4. Е кой нормален и мъжкар треньор ще работи израелска карикатура да го учи на футбол?Само като погледнеш треньорския щаб на академията и ти се изяснява всичко ….събирани от руския пазар

    • Е как кой ? Гаров,Караматев ,Пенчев все доказани кърлежи да върви заплатата ако трябва и сюнет ще си направят

Коментарите са затворени