Халфът на Ботев Пловдив Реда Рабей може да бъде освободен от Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Причината за това е спречкване между него и част от африканските футболисти в клуба. Скандалът, който прерастнал в саморазправа, може да доведе до сериозни санкции.

Още на контролата с Марица се шушукаше, че Реда може да бъде изгонен от клуба. Дали ще се стигне до такива крути мерки все още не е ясно, но Рабей днес не е тренирал със съотборниците си, показа проверка на PlovdivDerby.com.

Вижте снимки от днешното занимание:

18 КОМЕНТАРИ

 1. Аз мразя мелези,евреи и негри облечени в жълто!!!!!!!!!

 2. 2
  12

  Жълтото педераско ръководство ще излезе ли с позиция по случая? Купил съм си пуканки и бира и чакам!!!

 3. 4
  9

  Жалко е, че тоя мелез е скочил на гадните чернилки,а белите момчета гледат като насрани! Вън негрите от ботев!!!

 4. 4
  5

  ЩОМ НЕ Е НЕГЕР ДА СЯ МАХКА БАХ ГУ

 5. 11
  2

  Винаги може да има повод за конфликт, но изгонването не е решение! А, ако повода е, че черните келешчета забравят, че мачът се играе от отбор, Рабей ще е бил прав.

 6. 19
  3

  Ще им се наложи да си траят черничките!!! Чух от едно пиленце, че Алекс Колев и Тошко се връщат в отборът от зимата!!! Нещата започват да си идват на мястото!!!

 7. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  ПРИ НАЗИ В СТУЛЮПИНСКИА УТБОР СИЧКУ Е ДУБРЕ!!! ЗЕМЪМИ САМУ УТ КУКЛИН, МЕРИЧЛЕРИ И ДУРУГИТИ КАТУНИ!!!! ТАКВИЗ КЪТ БАТ ПЕШУ ЪНДРЕИФ УТ КОНДОФРЕЙ!!! ПУФ ПАФ!!

 8. 9
  2

  ВИВА ЛЯ АФРИКА ! Още взимайте ,феновете да си мълчат !
  Имам един приятел от африка,много тича ,не е футболист ама тича много и не държи някой да му се налага за 2000-3000 лв ще играе и ще търпи критиката на феновете !
  Все пак до ония ден не е бягал след антилопи, а днес в Бушидо по малките котенца !
  СРАМ ЗА ОТБОР КАТО БОТЕВ !

Коментарите са затворени