Гигант (Съединение) се наложи с 2:0 над втория отбор на Ботев в Пловдив. Срещата бе от 13-ия кръг на Югоизточната Трета лига.  След центриране от корнер, влезлия като резерва Станислав Василев откри резултата в края на първото полувреме. Здравко Жилов пък наказа грешка на пловдивчани при изнасянето на топката за окончателното 0:2 в края на мача.

Срещата ще се запомни в поредното безумие, което се случи в Ботев Пловдив! Централният нападател Иво Казаков бе пуснат като от първата минута да играе като централен защитник! Казаков е чист нападател и никога не се е подвизавал на тази позиция, а днес без да има нито една тренировка като защитник, е бил пуснат на тази позиция!
Какви са причините за това тепърва ще се опитаме да разберем.
Припомняме ви, че наското израелеца Коен уж напусна поста старши-треньор на дубъла и на негово място застана Гаров.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    Жалките КЮСТЕНДИЛСКИ АМЕБИ като видят статия с името СВЕЩЕНО се на сират !! Така е мама ви дейба циганска . Ще се гърчите в КОМПЛЕКСИ през цялото си жалко съществуване !!!
    На сапун измет долна

  2. 4
    12

    В събота негри с неизвестни имена играят за първия отбор на ботевЪ, в неделя нападатели играят защитници за втория отбор на ботевЪ.

    Клоуни на всички нива в България…

  3. 14

    Тъпи буфери,любимци на Столипиново и Шекер махала в Пловдив има само един отбор и това е Ботев!

    • 11

      Защо те е срам да кажеш истинското си име, Фекал Клоаков????

      Не може анонимни негри да са Пловдив! Пловдивския любимец е само един и се бори за титлата!!!!

      • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

        ЗАЩОТО НЕ Е ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ!!! ЯЗ СЪМ ФЕКАЛА, ВЪРЛИА ФЕН НА СТОЛЮПИНСКИА ОТБОР КЛОАКУМУТИФ, НАЙ ПУДКРЕПЯНИА УТ БРАТЯТА РОМИ СЪС СЪРЦЕТУ НА НЕГУ!! ПУФ ПАФ!:))))

  4. 2
    11

    Спете спокойно, жълто- черни сърца, ние бдим над Ботев денонощно. Лека нощ.

  5. 9
    7

    Доколкото знам 10 човека са контузени, от които 4мата централни.
    Казаков се справи отлично на тази позиция.
    Нестандартно решение, но добро!

    • 14
      4

      Коен ти ли си? Взимай подлогите и се махай от Ботев! Знам че четеш ! Поздрави от родителите на школата скоро ще те посетим!

    • 9
      1

      А ти защо не се по интересуваш защо са контузени 10 футболисти? Да не би да е от лош тренировъчен процес, ръководен от същия този коен(нарочно с малка буква), защото работата му е такава. Като са били на мача Платек и Керкез и следят работата в школата вече не установиха ли че този човечец е вреден за развитието на младите футболисти,или е такава опората за да може да преиждат в първия отбор играч на проби 1,играч на проби 2 и т.н.

  6. 2
    12

    Долу ръцете от г-н Зингаревич!!! В дубъла поне се знаят имената на играчите, за разлика от първия отбор, където не знаят коя чернилка коя е…

    • Е ти повече от нас гледаш и не ги научи още. Толкова ли си тъп?

  7. Добър вечер,разбрах,че дубъла е загубил,но…днес са играни две дербита между юношите на “Ботев”и “”Локомотив”.При какви резултати са завършили?

    • 3
      9

      В Локомотив се работи по системата за изграждане на футболисти за първия отбор. Затова Пловдивския любимец е първи в класирането. Даже вторият отбор преби втория отбор на Коматево в Коматево.

      А вие ,жълтите, все така работете на парче за един миг слава при юношите и се борите да не изпаднете при мъжете в Б група….

      • 11
        1

        Най-любимият отбор в Пловдив е Ботев. Виж любимеца на Столипиново е Доку от Лайнута.

  8. 12

    Андрей, това не е поредната доза безумие… десет години да си на село, защото сам буташ 25 000 седящи места на Източен 10 е постоянно безумие…

    НЯМА ПО ТЪПИ ОТ БУЛТРАСИТЕ

    • 12

      И как ще стане новия стадион без да се бутне стария ве смотаняк. То бива да си празна тиква, ама от буферската по-празна няма.

Коментарите са затворени