Ботев Пд победи с 4:0 Марица в контролна среща, която се игра днес по обед на базата на канарчетата.

В редиците на жълто-черните имаше трима играчи от Кот д`Ивоар, които останаха анонимни по желание на спортния директор Артур Платек, който ги е довел. Двама от играчите са централни защитници, а единия е крило.

В тимовият лист футболистите бяха запосани като “Играч на проби”, а на терена играха с номера 41, 42 и 43.

Марица Пловдив пък игра в състав: Петър Начев, Димитър Аврамов, Атанас Ташолов, Мартин Газиев, Соломон Джеймс, Ифеани Дейвид, Стефан Попов, Свилен Щерев, Валери Домовчийски – капитан, Веселин Марчев, Станислав Маламов (Илия Николов, Виктор Петков, Мирослав Пушкаров, Милен Танчев, Илиян Йорданов, Емилео Макавеев, Даниел Беломачев, Ангел Пеев, Божидар Шехов, Георги Вълков, Георги Трифонов, Христиан Димитров).

Мартин Секулич откри резултата в 6-тата минута след топовен удар от границата на наказателното поле. През второто полувреме жълто-сините си отбелязаха автогол след центриране на “Играч на проби 2”, който игра по дясното крило. Бароан и Акере също разписаха и така резултата набъбна до 4:0.

 

7 КОМЕНТАРИ

 1. Жълти юрдечки,само да ви кажа,че на тия чернилки и майките им не им знаят имената! Сега на помощ ще дойде бат Петьо-Коня,бракоразводния адвокат,мъжа на Антонина Стоянова,да им извади акт за раждане! Ха ха жълти цигани,само смях става с вас!

 2. 2
  5

  НАЩИ НЕГЕРИ СИЧКИ СА АНУНИМНИ САЛ ТОШО КЮЧЕКА СИ ГУ ЗНАЙХМИ

 3. 16

  В момента тежката артилерия от лайномети заредени с редки лайна обсажда сайта и се очаква всеки момент мощен залп срещу отбора на Ботев.
  Какво да се прави?! Такива са реалностите.

  • 15
   1

   Лаймометите са в Добрич и ближат рани, защото едва, едва се отърваха на косъм. Като се върнат и се вържат за wifi-то на съседите им ще почнат.

   • 4
    1

    Мъни+ ,червен картон 18 мин,втори гол от засада и отново дузпа!!!

  • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

   МЛОГУ СНЕ И ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!! СИЧКУ ЗА УТБОРА НА СТУЛЮПИНУУ И ПЛАТА НА СЪДИИТИ!!! ИНАЧИ ЯРАК!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))

Коментарите са затворени