Вчера в Пловдив, лидера Спартак и едноименния тим на Несебър не разрешиха спора – 1:1 в дербито на 12-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

Недялко Москов, президент на Несебър коментира пред Sportal.bg случилото се на терена в двубоя и потенциала на съперниците, които водят битка за челните позиции в класирането.

„Много футболни хора изгледаха вчера мача на стадиона в Пловдив. След това признаха тоталната ни доминация. Надиграхме Спартак по всички показатели. Създадохме 7-8 чисти положения за гол. Не отсъдиха и две дузпи за нас. След като обаче сме имали толкова много шансове да вкараме и да спечелим безпроблемно срещата, ще е смешно да се оправдаваме със съдийството. Преди мача категорично заявих, че Несебър е по-добър от Спартак (Пловдив). Вчера се потвърди напълно. Спартак (Пловдив) дори не е в топ 3 най-силните отбори в първенството. Не само с Несебър, Спартак не може да се сравнява и със Саяна (Хасково) и Гигант (Съединение). Да, в момента са лидер в класирането. Не виждам обаче как ще се задържат на първото място. Все пак още не се е изиграла една трета от първенството“.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Локомотив и Спартак са лидери в своите групи !!! Кометево/ СопУт са дънни риби !!!!

  2. 3
    6

    Буферите и Спартак са на едно дередже. нямат сили за първото място. Ботев си е друга тема.

Коментарите са затворени