Отборът на Ботев (Пловдив) поднови тренировъчни занимания. Футболистите на Душан Керкез започнаха с тренировките в сряда, след като получиха кратка почивка.

“Канарчетата” тренират на Футболен комплекс “Никола Щерев – Старика” както във фитнеса, така и на терен. Към основната група от футболисти се присъедини Дилан Мертенс. Халфът лекуваше тежка трамва, която излекува в родината си Холандия. Той ще бъде наблюдаван от спортно-техническия щаб. Към заниманията на отбора се присъединиха и централните защитници, юношите на клуба – Димитър Николов и Мартин Георгиев от U17.

В събота от 11:00ч. на клубната ни база се изправяме в контролна среща срещу тима на Марица (Пловдив). Проверката е с вход свободен за феновете.

1 КОМЕНТАР

  1. Дерби, я качете един материал за новите екипи на “Ботев”, та да им тегля още една п… майна. Тия олигофрени доката ще заличават всичко от традициите на отбора. Сто и косур години имахме два екипа – жълто-черно райе и чисто жълти фланелки. Само срещу “Миньор” Перник като гост излизахме с друг цвят. Сега синьо, зелено, пембено, розово на дамски ягодки или розово на хуйови главички, няма ли да пуснат?

Коментарите са затворени