Утре едноименния тим Несебър, трети в класирането, играе в Пловдив срещу лидера Спартак. Дербито е от 12-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

„Несебър е действащият шампион. Най-добрия отбор, с най-силните футболисти. По-силни сме от Спартак. Отиваме в Пловдив да го победим и да върнем интригата в първенството. Играем футбол, съперника също и очаквам качествен двубой. От футболна гледна точка не ме притеснява нищо – противник, съдийство … Тревогите ми са свързани със стадиона, на който ще играем. Притеснявам се за здравето на футболистите и хората, които отиват на тези руини. Този стадион не отговаря на изискванията и е с фалшиви документи“, коментира пред Sportal.bg Недялко Москов, президент на Несебър.

5 КОМЕНТАРИ

  1. От Спартак Кво се напъват нито стадион за Бгрупа нито отбор нито треньор

  2. Уважаеми Господа, нямам абсолютно никаква носталгия към ония 45 години, освен младостта ми разбира се и здравия войнишки ……, но все пак на тУй място имаше стадион до като носеше името “9-ти септември”, а хората го наричаха “Голямата къща”. От как на тУй място има нещо си с името “Пловидив” – стадион няма. Анадънмо! И сега, тУрете си ръка на сърцето и го кажете на глас: Там където има Пловдив, какво има, бе, маскари? Инфраструктура? Промишлени предприятия? Градски транспорт? Други, по избор? Ами хората? Както казваше, Генчо Гунчев /Соколов, Буревестников, Мисирков/: “Всички сме от село”! Ама, тук хептен всички, бе!

  3. 3 поредни гъбави мандати, та то не бяха обещания, снимки, изявления, какво ли не те гърбавите една зоологическа градина не успяха да построят, та градският транспорт ли, та влакчета до върха на Альоша, та въжени линии между тепетата ли, абе проекти на хартийки фотосесии, само и само на “мат’риалът” да му се покаже, за кой да гласува, а “мат’триалът” всички знаем, че е лош и не става, та дори и вождът техен и го беше казал, но те пак за техният вожд си както овце си гласуват, така че стадионът за гърбавите не е приоритет.

  4. Те документите не са фалшиви, защото няма такива. Просто там се играе нелегално и против всички правила.

Коментарите са затворени