Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш е поставен пред ребус как да събере група за предстоящия мач за Купата на България, в който смърфовете гостуват на Добруджа.

Двубоят в Добрич ще се проведе по време на паузата за националните отбори на 14 октомври от 14:00 часа. Проблемът пред Томаш обаче е, че от групата от 21 футболисти, с която работи в първия отбор, ще отсъстват трайно контузените Калоян Костов и Тодор Павлов. Аут поради наказания са Евандро и Хорхе Сегура, които получиха червени картони, както и Ангел Лясков. Крайният защитник има 5 жълти картона от началото на сезона. Томаш няма да може да разчита още на Христо Иванов, Ефе Али и Петър Андреев, които са повикани в мъжкия и младежкия национални отбори. При това положение на разположение на специалиста остават едва 12 играчи и той ще бъде принуден да разчита на футболисти от втория тим.

6 КОМЕНТАРИ

 1. Не можеш да говориш за проблеми, при абсолютно планирано изтегляне на мач! Национали, санкционирани, почиващи, всичко е калкулирано в датата на този мач. Така, че спокойно, комсомолци от набор “Столипиново”, набор “Кюстендил”, и пенсионери от набор 1936-26!

 2. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

  ТВА Е МЛОГУ КОФТИ ЗА УТБОРА НА. СТУЛЮПИНУУ, КЛОАКОМУТИФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

 3. 4
  1

  Алфа Конте също ще го няма – с национала на своята страна е.
  Но как посредствен журналист-мисир като Адрюшата да знае това…

 4. 1
  3

  локомотив ще изтърпи наказанието на двамата си титуляри в мач срещу Добруджа а не срещу отбор от А-група. Хитри са нали, но накой приема тяхното искане за изтегляне на мача.

Коментарите са затворени