Двата червени картона тази вечер показани от Давидов до голяма степен костваха победата на Локо Пд на Тича срещу Черно море.

В 74-ата минута Локомотив остана с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон за Хорхе Сегура. Бранителят събори Мезир Сула на тъча и логично напусна терена преждевременно.
Няколко секунди по-късно пък Евандро също бе изгонен след втори жълт картон и така остави Локомотив с девет души на терена. Вторият жълт картон бе изключително спорен, а заради цвета на наказателния картон ВАР не можеше да се намеси и да поправи спорното решение на Давидов. След това мачът доста се изнерви, като жълт картон видя и Джовани, който бе на резервната скамейка.


16 КОМЕНТАРИ

 1. Това сайт за бавно развиващи ли е?То бива тъпотия ама това е върха!!!!Тъпи копелета!!!!

 2. Я.СИ.ГЛЕДАТЕ.РАБОТАТА.БЕ.ОЛИГОФРЕНИ.ДВАТА.ЧЕРВЕНИ,КАРТОНА.ГИ.ПОКАЗАХ.ПО.ПОРЪЧКА.НА.БФС.И.Г-Н.ЮРИ.КУЧЕВ.НЕ.РЕВЕТЕ.МОРЯЦИ.КАЗАХ

 3. 1
  3

  Няколко секунди?! Да, 315 секунди по-късно, сметни сам колко минути са списвачо. То всичко може да бъде измерено в ”някакви” секунди. ькогато има фал и заслужен картон ще се свири всяка еднабминута от мача. /Видеата ти доказват, че картони има…Умник!

 4. 12
  19

  С една каруца Цигани ,Шампиони вие да не сте се побъркали.Защо ви строят стадион изобщо

  • 15
   9

   Дънната рибка да си трайками на дъното

  • 13
   7

   Фактите говорят, че циганите (нищо лично към тях) може да ги видите много повече на мачовете на “Колижа”….а рекордите по посещаемост в Бг са черно-бели….жълтурчо….

   • Бах майка му.
    Тя Джесика да не е 20к бе а не 2к

  • 2
   1

   Защо ли? Наистина ли не се сещаш? Ами просто е! За Шампионска лига и лига Европа се иска стадион,отговарящ на някои критерии!

 5. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  3
  12

  ЕВЪЛЛАРКЪТА АПАПИ!!! ЗЕФМИ ТОЧИЦА!!! ДУБРЕ, ЧИ СЪДИИТИ НЪ ПУДКРЕПЯФА МОШТНУ!!! …ИНЪЧИ, ЯРАК, ДУФЪХМИ ЧУРБАТА!!:))) ПУФ ПАФ!;)))

 6. 14
  19

  Написани картони. Абсолютно правилно ги изгони

  • 6
   1

   Хапчето ти е в лявото чекмедже, Бонке

  • 8
   4

   Нарисувани, но от Давидов с прякор “поръчката”…. Само Локо Пд….неграмотни жълтури….това да си “жълтур” е наказание от съдбата….

 7. 3
  10

  Кое и какво да преценим, бе, педал? Поредната ВАР измама в бг играта, която по света е футбол! Идиот!

Коментарите са затворени