Двата червени картона тази вечер показани от Давидов до голяма степен костваха победата на Локо Пд на Тича срещу Черно море.

В 74-ата минута Локомотив остана с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон за Хорхе Сегура. Бранителят събори Мезир Сула на тъча и логично напусна терена преждевременно.
Няколко секунди по-късно пък Евандро също бе изгонен след втори жълт картон и така остави Локомотив с девет души на терена. Вторият жълт картон бе изключително спорен, а заради цвета на наказателния картон ВАР не можеше да се намеси и да поправи спорното решение на Давидов. След това мачът доста се изнерви, като жълт картон видя и Джовани, който бе на резервната скамейка.


16 КОМЕНТАРИ

  1. Това сайт за бавно развиващи ли е?То бива тъпотия ама това е върха!!!!Тъпи копелета!!!!

  2. Я.СИ.ГЛЕДАТЕ.РАБОТАТА.БЕ.ОЛИГОФРЕНИ.ДВАТА.ЧЕРВЕНИ,КАРТОНА.ГИ.ПОКАЗАХ.ПО.ПОРЪЧКА.НА.БФС.И.Г-Н.ЮРИ.КУЧЕВ.НЕ.РЕВЕТЕ.МОРЯЦИ.КАЗАХ

  3. 1
    3

    Няколко секунди?! Да, 315 секунди по-късно, сметни сам колко минути са списвачо. То всичко може да бъде измерено в ”някакви” секунди. ькогато има фал и заслужен картон ще се свири всяка еднабминута от мача. /Видеата ти доказват, че картони има…Умник!

  4. 12
    19

    С една каруца Цигани ,Шампиони вие да не сте се побъркали.Защо ви строят стадион изобщо

    • 15
      9

      Дънната рибка да си трайками на дъното

    • 13
      7

      Фактите говорят, че циганите (нищо лично към тях) може да ги видите много повече на мачовете на “Колижа”….а рекордите по посещаемост в Бг са черно-бели….жълтурчо….

      • Бах майка му.
        Тя Джесика да не е 20к бе а не 2к

    • 2
      1

      Защо ли? Наистина ли не се сещаш? Ами просто е! За Шампионска лига и лига Европа се иска стадион,отговарящ на някои критерии!

  5. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    3
    12

    ЕВЪЛЛАРКЪТА АПАПИ!!! ЗЕФМИ ТОЧИЦА!!! ДУБРЕ, ЧИ СЪДИИТИ НЪ ПУДКРЕПЯФА МОШТНУ!!! …ИНЪЧИ, ЯРАК, ДУФЪХМИ ЧУРБАТА!!:))) ПУФ ПАФ!;)))

  6. 14
    19

    Написани картони. Абсолютно правилно ги изгони

    • 6
      1

      Хапчето ти е в лявото чекмедже, Бонке

    • 8
      4

      Нарисувани, но от Давидов с прякор “поръчката”…. Само Локо Пд….неграмотни жълтури….това да си “жълтур” е наказание от съдбата….

  7. 3
    10

    Кое и какво да преценим, бе, педал? Поредната ВАР измама в бг играта, която по света е футбол! Идиот!

Коментарите са затворени