Вторият в класирането Саяна нанесе първа загуба на лидера Спартак (Пловдив) с 2:0 в Хасково. Така домакините изпълниха заканите си и победиха лидера, който пък разочарова с представянето си в този мач. Дербито бе от 11-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

В 28-ата минута Цветелин Петров открадна топката в центъра на терена, дриблира 15 метра и стреля неспасяемо – 1:0. Още две възможностите имаха хасковските футболисти пред първото полувреме. Георги Лазаров пък постави на изпитание вратаря на Саяна. Милен Танев проби и центрира отдясно, а Ахмед Осман оформи окончателното 2:0 в 67-ата минута. Пловдивчани тръгнаха в атака, но съперника провеждаше опасни контраатаки, които обаче не успя да завърши. Лазаров отправи опасен удар, но хасковския страж се справи.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Така е наши юноши на Спартак играят за други отбори и вкарват а ние търсим футболисти от къде ли не. Защо школата с лека ръка се освобождава от тях и не ги налага. Нали за това е тази школа.

    • Питай Крум, Динко и Хасан защо играе половината отбор на Марица от В група, звезди от Асеноввград и къде ли не. Някой разбра ли кои са освободените от миналия сезон? Аз не. Абсолютно затъмнение се налага на феновете. Така е като няма спартаклии. Крум, Динко, Хасан, Лимона… Нито един не е спартаклия. В отбора е същото. Един – двама наши, другото е наемници. Ама важното е всички да пляскаме като бием Сливен и Димитровград и да си мислим че сме много велики. Тоя отбор рано или късно ще се провали. Сега или догодина… Бачков не става за треньор, но поне беше спартаклия. Сега съживяваме кариерата на тоя пенсионер

  2. 3
    2

    Ето това е реалността когато го не се е включил дванадесети я ви играч със свирката. Сега трябва да изгоните треньора.Ха ха ха ха ха.

  3. 4
    2

    Като не е купен мача е трудно .В Созопол чак съблекалнята изчистиха.Явно добре плащат да им легнат.

Коментарите са затворени