Бранителят на Катандзаро Димо Кръстев отпадна от разширения състав на мъжкия национален отбор на България за предстоящите двубои срещу Литва (14 октомври) и Албания (17 октомври) поради вирусно заболяване, съобщават от Българския футболен съюз.

Роденият през 2003 година бургазлия беше неизменна част до момента от избора на селекционера Младен Кръстаич, но сега ще пропусне контролата с Албания и Европейската квалификация с Литва. На негово място треньорският щаб на “лъвовете” повика футболиста на Локомотив (Пловдив) Христо Иванов, който до този момент няма мачове за националния тим.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    “боготворен от Пловдив”🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🌲😂😂😂🤣😂😂🤣😂😂⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️
    Гъъъъъъърч мама ти дейба в червата кюстендилски дейба .
    През цялото си жалко съществуване ще се ГЪРЧИШ в комплекси като се сетиш за ВЕЛИКИЯ БОТЕВ

    • 4
      1

      ,,великият ботев” :7:3,0:1,6″0 !?

    • Гатьо,почивай си! Интересен си само на мама и тате както и черния ти отбор !

  2. Този Христо Иванов на снимката освен с името,няма нещо общо с Христо Иванов,който е повикан от Кръстаич!!!! Андрей,петниш името на Наско Спасов!!! Крайно време е да станеш журналист, и да не останеш папагал за цял живот!!!!

    • Да това на снимката е десния бек Христо Иванов, който освободихме преди година.Но не очаквам снимката да бъде сменена, това е нивото на жълтите….

  3. 5
    2

    Ами ази, оти никой не ме ще? В Разград поне чистя съблекалнята, а в националния отбор и затова не ме взимат. На 30 години съм и свърших, а на 20 в Майнц пак не ставах- един пропилян живот. В ДИпресия съм…

    Кога ли ще ми вдигнат паметник в бардака, където ме мислят за легенда. Представям си го – с парцал в ръка чистя базата в КоматИво , точно до паметника на Чико- казан с ракия, в който той се кисне….

    • В депресия не беше ли един друг дето правеше провал след провал в националния отбор и накрая пропусна и мн. важна дузпа което съвсем го депресира. Оп са оп са оп са!

      • 5
        2

        Категорично не! Димитър Илиев е футболист на годината два пъти, капитан на Локомотив, боготворен от Пловдив Това води не до депресия, а до щастие!

        Друго е положението на Неделев…

Коментарите са затворени