Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори пред журналистите след жребия за 1/16-финалите в турнира Sesame Купа на България. “Червените” от Бистрица ще гостуват на Марица (Пловдив) под тепетата. Екзекутора на Ливърпул декларира за пореден път, че не смята да се връща в треньорската професия.

“Никой да не си мисли, че това е лек противник. Максималисти сме и който не издържа на напрежението, значи няма място в нашия клуб. Не тръгнахме добре, но надявам се да завършим още по-добре от миналата година. Какви са причините ли? На многото футболисти, които взехме, им е нужен период на адаптация, повечето не успяха да се адаптират. Честата смяна на треньорите влияе спортно-технически на състезателите, всичко е едно съчетание на обстоятелствата – искаме много бързо да станат нещата.

Надявам се ние да отидем на финал. Дали може да се върна в треньорството? Никога не казвай никога, но аз наистина съм приключил, не бих си причинил тази болка отново – знам с какво неуважение се отнасят собствениците към треньорите. Професията “треньор” трябва да се узакони, и то от най-високо ниво. Треньорът е едно нищо в момента”, каза Стойчо Младенов.