Данаил Бачков е новият треньор на третодивизионния „Родопа“ (Смолян). Футболният специалист бе представен от президента на клуба Николай Мелемов, вицепрезидентът Валентин Кюлхански и от днес той застава начело на „зелено-белите“.  С добре дошъл го приветства и зам. – кмета на Община Смолян Марин Захариев.

От смолянския клуб обаче сътвориха гаф още при представянето на новия треньор, след като от сайта на клуба и от страницата във фейсбук объркаха името на треньора, обявявайки го за “Даниел Бачков” при представянето му.

„Данаил Бачков е добре познат на футболните среди в Смолян. Бил е футболист тук и е помагал на отбора в трудни моменти. Пожелавам успех на всички ви“, заяви преди първата тренировка на новия треньор Николай Мелемов.

Президента на „Родопа“ подчерта, че пред отбора няма поставени цели, като желанието му е отборът да играе добре, да радва феновете и да се налагат младите таланти.

От своя страна Бачков благодари за доверието, като подчерта, че е имал други предложения, но избрал „Родопа“.

„Смолян и този отбор са ми на сърце. Тук играх няколко сезона и се чувствам като у дома си. Когато Валентин Кюлхански, на който му имам пълно доверие ми направи предложението не се замислих и приех веднага, въпреки, че имаше и други“, коментира Бачков.

Той подчерта още, че в „Родопа“ има много добри футболисти и доста млади, която е и една от причините да пристигне отново в Родопите.

„Искам всеки един отбор да се съобразява с „Родопа“ на Стадион „Септември“, както беше преди. Знам, че няма да стане бързо, но знам и че можем“, добави Бачков.

От своя страна футболистите благодариха на ръководството на тима и пожелаха успех на новия наставник, като го увериха, че ще дадат всичко от себе си за успеха на „Родопа“. Бачков заменя на поста Кириякос Георгиу.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ще го изгонят ако не слуша капитана. Схема система състави всичко трябва през него. Ще се откаже сам и той.

  2. 2
    1

    Няма да му се наложи да носи зимна шуба, от клуба да не му поръчват зимна екипировка, няма да изкара до зимата…. менте от класа !!!

    • В Смолян и сега е за зимна шуба вечер. Явно си бултра$$$ и мозъкът ти вижда до челото. Е НЯМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРА$$$

Коментарите са затворени