Спортно-техническият щаб на Ботев Пловдив обмисля възможността да предложи нов договор на френския нападател Антоан Бароан. Настоящото споразумение между двете страни изтича с края на първенството.

23-годишният французин успя да си извоюва доверието на новия треньор Душан Керкез. И му се отплати по най-добрия начин – в последния кръг вкара хеттрик в мрежата на Берое (4:1). Така Бароан вече има на сметката си 4 точни изстрела в 5 двубоя.

В началото на кампанията Антоан бе замразен от предишния наставник Станислав Генчев. Таранът дори не попадаше в групата. Вместо това Генчев разчиташе на Мартин Секулич. Показателите на хърватина обаче са доста по-лоши. Той също има 4 гола, но е бил на терена в 10 шампионатни двубоя.

В момента Секулич е със статут на резерва, докато Бароан е титуляр. Французинът показва отлично взаимодействие с дошлия от Левски след старта на кампанията Ивелин Попов.

Интересното е, че Антоан бе в немилост и при други треньори на Ботев – Азрудин Валентич и Бруно Балтазар, съобщава вестник “Тема Спорт”.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  6

  КЪНАРЙЕ БРАТЙЪ ДЖЕНДЪРЙЕ БАРУАНИНА Я БАШ НАЙ ИГРАЧ ЗА НАЗ ДАЙТИ МУ ИДИН ВАГОН БАНАНИ И ЖЪ Я НАШ ЗА ВИНАГИ

  • КЪЗАХ ЯЗ КЮСТИНДИЛИЦЪ

 2. 4
  2

  На това момче една подготовка като хората не му направиха! То не беше извън групи, при дубъла, ала бала… А сега нов договор му предлагали…. Нямам думи!

Коментарите са затворени