Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Анатоли Нанков коментира изтегления жребий за Купата на България. На 1/16-финалите отборът ще се изправи срещу елитния Ботев (Пловдив) на стадион „Христо Радованов“ в Радомир.

Двубоят ще се играе в периода 31 октомври – 2 ноември, като програмата ще бъде изготвена допълнително.

„Ботев е много силен и качествен отбор – в това няма две мнения. Играе в Първа лига и въпреки че може да има колебливи резултати, знаем класата на състезателите му. Ще се опитаме да се противопоставим. Със сигурност ще направим всичко възможно, за да зарадваме хората в Радомир“, коментира Анатоли Нанков пред официалния сайт на Струмска слава.

„Хубавото е, че двубоят ще се играе в Радомир и ми се иска да има повече наши фенове, които да се насладят на хубав мач. Какво по-хубаво от това да играем срещу един от най-големите клубове в България“, допълни още наставникът.

„Имам някои проблеми с контузени футболисти и не разполагаме с кой знае колко дълга скамейка, но това е мач, за който не ти е нужна допълнителна мотивация или настройка. Излизаш срещу елитен тим и си под светлините на прожекторите, защото в такива мачове се израства“, завърши Анатоли Нанков.