На официална церемония днес бе осветена новата Южна трибуна на стадион „Локомотив“. Събитието се проведе от 11:00 часа, като на него присъстваха Адам Сотков, Бойко Борисов, Костадин Димитров, Христо Бонев, Павел Колев, Илко Пиргов, както и редица деца от школата на „черно-белите“.

В началото на церемонията беше отслужен водосвет за новата трибуна, а след това официалните гости разгледаха и новото бижу на стадион „Локомотив“.

Трибуната разполага с 2846 места, като 70 процента от тях са покрити с козирка. 1040 места в западната част са отделени със специален плексиглас в сектор за гостуващи привърженици.

Официалното откриване ще бъде на днешния сблъсък с ЦСКА-София. Двубоят ще започне в 20:00 часа.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  3

  Буфери а централната трибуна , кога ? хахахаха

 2. 8
  4

  Стоян канара се изповяда с мъка пред стрямските юрдаци и каза.Ава рошколи на Локото какво английско стадионче става а на нас оня Пинко направи паметник от бетон като по времето на соца ва да гоейба.

 3. 5
  5

  Големите черни шорки са за вас жълти мисирки

 4. 7
  4

  Няма лошо! Браво! Честито! Но, имам и една забележка! Защо се освещава трибуна, по трибуна? Според мен освещавайте ред, по ред, или направо седалка по седалка! И всеки път целувайте задника бойков. И не забравяйте ходжата. Само попове не върви някак. Или Сотков се е кръстил?

  • Оли,не бъркай поповете с оджите!Оджите сме на Изгрев бойс Столипиново!

 5. 6
  2

  Да е честита… и за победи… и за загуби. Едва ли ще се пълни, но важното е че се напълниха нечий гуши. Само Марица. Само Спартак! За Ботев е ясно, локУто не са от нашия аршин, да се мерят с другите два отбора на Пловдив!

  • 1
   1

   Не се знае колко са малки ,ама жълтурите сте всички евнуси след финала!Лично аз ви ги отрязах !

Коментарите са затворени