Розова долина (Казанлък) победи в Карлово местния Левски с 2:0. Срещата е от десетия кръг на Югоизточната Трета лига. Червен картон на Енгин Махмуд, остави гостите с десет футболисти още в 15-ата минута.

Това предопредели и поведението им на терена до края. Селекцията на Атанас Апостолов се затвори пред вратата си, а в предни позиции разчиташе на контраатаки. При една от тях Николай Георгиев беше изведен по диагонала и с шут в далечния ъгъл откри резултата в 27-ата минута. В 40-ата Пламен Колев удвои от фаул. Иначе левскарите владееха топката, но така и не намериха верния път към казанлъшката мрежа.

Спортал

6 КОМЕНТАРИ

  1. Карлово никога не е имал такъв трагичен отбор

  2. Оставете момчетата на мира Играят колкото могат поне не са се продали за едни обещани 1000 лева и да лижат дебели задници в Несебър

  3. Трагични ,защото нито някой се наема да дойде в Карлово да ги тренира нито да играе . Отбора е прочут с номерата на грабливата Птица !!!

  4. Ами Те Толкова Си Могат Момчетата Като Ви Обяснявам Миналата Седмица Какво Точно Е Станало В Мача С Карнобат Ми Ги Хвалете. Сега МАНОЛОВ Виновен . НЕ ПРОСТО ЛЕВСКИ КАРЛОВО Е ТРЯГИЧЕН ОТБОР И ЩЕ ИЗПАДНЕ.

  5. Аман от курвенските номера на мустакатия педал !!!

  6. Докато Манола реди състава ще е така Кого заблуждават че е напуснал Чакала е поредния бушон

Коментарите са затворени