Президентът на Гигант (Съединение) Добри Козарев говори след успеха на тима с 2:1 над Несебър в дербито от Трета лига.

“Два от най-силните отбора в групата. Видяхте какъв мач се получи. Игра се футбол на ниво Втора лига. Топката се подава, мач за пример. Много силен мач, нашите момчета се настройват максимално и зарадвахме публиката. Идват много хора.

Нашата цел е да играем за публиката. Практиката показва, че когато спечелиш такова дерби, идва самочувствието. Искам да виждам раздаване на терена и да радват хората. Това искам да виждам от тях”, заяви Козарев.

Президентът на Несебър Недялко Москов не скри разочарованието си след поражението с 1:2 от Гигант в Съединение. Той призна, че отборът е загубил заслужено, тъй като е направил непростими грешки.

Москов не подмина темата със съдиите и разкри, че ще направи всичко възможно, реферът от днешния мач да не свири повече на Несебър.

“Това са двата най-добри отбора, въпреки че други имат повече точки на този етап. Игра се един страхотен мач, особено първото полувреме. Втората част Гигант беше по-добър и заслужено стигна до победата. Направихме сериозни грешки, всичко се обърка. Загубихме заслужено. Не може да играем 45 минути и да спечелим този мач.

Гигант (Съединение) 2:1 Несебър

Проблемът не беше защитата, а средната линия. Всички футболисти в средата на терена се криеха от топката и не искаха да играят с нея. Не мога да си обясня защо не направихме смени в средната третина. Ако можех, щях да сменя всички вътрешни халфове.

Спартак (Пловдив) побеждава, явно играят добре. Тепърва предстоят важните мачове, имаме доста контузени. Ще се борим докрай да спечелим максимално точки. Ще направим мащабна селекция през зимата.Гигант (Съединение) 2:1 Несебър

Миналата година бюджетът ни не беше достатъчен за Втора лига. След Нова година ще ни гласуват нов бюджет, ще поискам по-добри условия за футболистите. Отборът играе добре, като изключим днешното второ полувреме.

Гигант (Съединение) 2:1 Несебър

Притеснява ме, че в пореден мач виждам слаби съдии. Този съдия вече стана за смях пред цяла България, като ни отмени чист гол. Днес 6 минути преди края виждам, че той показва 3 минути продължение. За мен това е жалко. Не искам да виждам този съдия да свири на нашия отбор. Това момче няма ниво заникъде. Не заслужава уважение. Аз жалби не пиша, отдавна съм спрял тези неща. Няма да го допусна да свири наши мачове”, сподели Москов пред Sportal TV.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Когато падат съдията е слаб
    В Несебър е друго
    Пред 13 фена никой не вижда какво става

    • Кажи ми един отбор който се е оплакал от съдия в Несебър и един отбор който се е оплакал как е бил посрещнат в Несебър

Коментарите са затворени