Голяма победа с оглед на тежката програма. Искам да благодаря на играчите. Имахме отсъстващи отново заради вируса, който върлува в клуба. Беше трудно да сглобим състава за този мач с Берое, но играчите ми се трудиха, повярваха и спечелихме този мач. Голямо благодаря и нашите привърженици, които днес дойдоха на стадиона и подкрепиха отбора. Бароан е част от отбора. Имаше силен сезон миналата година. Когато се труди резултатите се виждат.

Защитата е частта от играта, която ние трябва да подобрим. Всеки гейм е различен, трябва да анализираме началото на двубоя, за да видим какво можем да подобрим в отбрана.

Чернев страдаше от контузия доста дълго време. Има нужда от игрови минути и ще ги натрупа в дубъла. Има играч от академията, който може да се присъедини към първия отбор за следващите мачове. Не искам да сменям системата и да минавам с трима в защитата в течение на сезона. Това изисква време, а ние в момента го нямаме.

Очаквах с Черно море да се представим по-лошо, защото много натиснахме играчите и бе нормално да има малко спад. Знам, че този мач с Берое беше много важен и затова проведох много индивидуални разговори с играчите и да махна напрежението от тях.