Пловдивското дерби винаги носи със себе си особен заряд. Този път обаче на фокус са дублиращите тимове на Ботев и Локомотив, като те се изправят един срещу друг в сряда в междинния кръг от Югоизточната Трета лига.
Локо постигна пестелива победа последния кръг срещу Родопа (Смолян) и продължава да показва израстване от средата на миналия сезон. Тимът е не просто далеч от последните места, а се е закотвил в първата половина с 13 спечелени точки до този момент.

Дубълът на Ботев изпадна през миналия сезон от Втора лига и сега търси своето място в третото ниво на българския футбол. “Канарчетата” са близо до средата на таблицата и по всичко личи, че ще са сред отборите, които могат да изненадат всеки един съперник, както и направиха в последния кръг надигравайки Загорец и то като гост.

1 КОМЕНТАР

  1. 4
    1

    Феновете ще бъдат стриктно проверявани за носенето на маслини. Няма да се допускат бултраси с маслини с костилка, без костилка, черни или зелени, малки или големи. Нарушителите ще бъдат арестувани. Молим всеки фен да носи личната си карта, тя ще бъде поискана входа…

Коментарите са затворени