Бившият страж на Локомотив Сф и настоящ треньор на вратарите в представителния отбор на тима от “Надежда” –  Владимир Манолков организира 6-ти зимен камп за млади вратари в град Пловдив от 15-ти до 20-ти декември 2023 г.

 

Ето какво написа той в страницата на кампа:

“Каним мотивирани вратари в програмата за специализирано обучение от 15-ти до 20-ти декември 2023г. в град Пловдив да вземат участие в шести зимен вратарски камп Art Goalkeepr Training Camp, подходящ за вратари на възраст от 8 до 23 години.

Кампът ще предложи 4 дни двуразови тренировки с голямо разнообразие. Вратарите ще бъдат разпределени във възрастови групи, с цел всеки да получи достатъчно индивидуално внимание, без това да отнеме от динамиката на тренировката.

 

Владимир Манолков

 

 

В свободното време между тренировките, младите вратари ще имат 4 видео лекции и анализи. Разговорите и съветите от опитни футболни хора е от изключително значение за развитието на всеки.

 

Вратарите ще имат възможност да работят с отлично подготвени специалисти, които чрез своя опит и педагогически умения ще направят тренировъчните сесии пълноценни и интересни с цел повишаване на тяхното вратарско майсторство. Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални и европейски резултати.

Art Goalkeepr Training Camp има за цел да доразвие потенциала на вратарите в динамична среда!

За записвания:

Линк към пълната програма и регистрация:

http://bit.ly/3LwDEEI

или сканирай QR кода

Изпратете ни попълнената форма за участие на имейл: 📧 artgoalkeepertrainingcamp@gmail.com

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0886009393 – Владимир Манолков

Сайт на събитието: https://www.artgoalkeepertrainingcamp.com/