Локомотив Пловдив продължава серията си без загуба от началото на този шампионат, макар че завърши серията от 9 поредни победи. Смърфовете завършиха 1:1 като гост на шампиона Лудогорец, като по-този начин запазиха първото си място във временното класиране и разликата от 12 точки, която имат пред основния претентендент за шампионската титла. Вторият Черно море е на 2 точки от смърфовете, които 11 кръга са непобедени.

Петър Андреев се превърна в герой за пловдивчни, след като наказа грешка на вратаря на домакините в последните минути на срещата.

Домакините започнаха по-активно и логично в деветата минута откриха резултата. Якуб Пьотровски изведе Бърнард Текпетей зад защитата, а крилото майсторски си спря топката от въздуха и без да се бави я прати покрай Динко Хоркаш. В 21-ата минута гостите можеха да изравнят след грешка на вратаря Симон Слуга. Стражът бе притиснат подари топката на Евандро, който обаче стреля неточно от малък ъгъл и от дистанция. Десет минути по-късно Лудогорец можеше да удвои преднината си, но Руан взе решение да стреля от малък ъгъл вместо да потърси Кайо Видал или Клод Гонсалвеш, които бяха на по-добра позиция. В 53-ата минута Лудогорец удари греда, след като Руан успя да се измъкне от защитник на гостите и прокара топката покрай Хоркаш, но стълбът спаси Локомотив.
В началото на втората част Лудогорец имаше претенции за дузпа, след като Иван Йорданов влезе в сблъсък с Ангел Лясков, но след преглед от ВАР съдията Никола Попов не посочи бялата точка.
В 85-ата минута Локомотив изравни след много настоятелна проява на Пепи Андреев. Топката бе върната към стража Слуга, който пък се забави твърде много и позволи на резервата Андреев да го притисне и да чукне топката във вратата за 1:1.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    6

    Ходжата ми скъса алката. Заведох и жената за да фани каръка и пак не стана. Братя помаци, ко ши прайм? Тия буфири никой не може да ги спре. Става лошо хавата.

    • 10

      Еми вие обичате да ходите при ходжите да правите тойка ти женати ходжата свикнали сте .Когато има мач на локото взимате жените ви и хоп при ходжата .Скъсва ви от секс тебе и жена ти и се прибирате в къщи та затова локото побеждава

  2. 18
    7

    Отпред един ГОЛЯМ ЛОКОМОТИВ под пара / с малък бюджет/ и 14 вагона, а някъде отзад един жълт, раздрънкан товарен вагон с вторични суровини от коматево.

  3. 10
    6

    Аз Стоян канара от Стряма няма да мога да преживея тоз мач и до заранта жа са гътна ва да сейба.

  4. 14
    6

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  5. 3
    18

    Как може ВАР да не разгледа гола, чист фал срещу вратаря,направо го прегази

  6. 12
    5

    Дейба сигурно пак съдията ни помогна а ?

  7. 12
    4

    Вален,чичак грозен,ритна ли бакъра помак грозен

Коментарите са затворени