Днес, от 20:30 часа, шампионът Лудогорец приема лидера Локомотив (Пловдив) в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Разликата между двата тима е цели 12 точки и при успех на “смърфовете” в Разград тя трудно може да бъде съкратена, въпреки че “орлите” са с два двубоя по-малко.

Именно тази, както и следващата среща с Левски се очертават като две от ключовите за 12-кратния шампион на България в битката му за нова титла.

Лудогорец няма нови проблеми с контузени и наказани. Аут са дългосрочно контузените Алмейда, Недялков и Дуа. Футболистите на Ивайло Петев продължават да се представят на приливи и отливи, заради което е и сериозното им изоставане от отличниците през сезона до този момент – Локомотив (Пловдив) и Черно море.

От своя страна пловдивчани счупиха всички свои исторически рекорди за силен старт след едно равенство и девет поредни победи. За тяхно съжаление треньорът Александър Томаш няма да може да разчита на получилия разтежение капитан Димитър Илиев, около когото се върти играта на отбора.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    8

    Дерби на друговерци. Турци срещу цигани. Качамак. Мангалите на сапун.

    • 7
      2

      На дъното си на тоалетната … устата ти пълна с лайна ! Мляскай смело и продължавай към дъното!

        • Скоро ще има горе ръцете … много сме ви отпуснали меките китки на Пловдив! После ще ходите послушни и изпънати като струни …

        • Ей рибок… от снощи си ми засмукал Уя … изплюй го вече че кръвното ми падна

Коментарите са затворени