Един от титулярите на Локомотив Пловдив – Бабакар Дион, е бил спазарен за израелския Макаби Петах Тиква. Въпросният клуб е предлагал 100 000 евро за родения в Белгия футболист, а офертата е била приета от ръководството на “смърфовете”.

В последния момент обаче 26-годишното крило преценил, че не иска да прави тази крачка в кариерата си и е останал на “Лаута”, твърди “Мач Телеграф”. Смята се, че личните условия не са задоволявали белгиеца.

До момента Бабакар Дион е играл в белгийския Мускрон и Локомотив Пловдив. От началото на сезона има 9 мача и 3 гола за “смърфовете”.

2 КОМЕНТАРИ

  1. По добре си гледай бакалията …щом печелиш добре влез в управата на клуба и си давай мнението…….сигурен съм че не ходиш на мачове

  2. 1
    1

    100 000 евро?!?!?!?!
    Вие луди ли сте бре хора? Евреите толкова плащат за едно добро куче. И Адамския веднага е приел? Това е подигравка, която показва сериозни проблеми между ръководството, в лицето на Колев,Томаш и собствениците. Никога не се продава футболист без да е осигурен друг на неговата позиция. Ако си мислят че Петьо Андреев може да замести Бабакар, значи са изпаднали в заблуда. Имаме двама качествени крила в лицето на Дион и Джовани и си говорим за намиране на добра девятка а те тръгнали да продават единият. Такава трансферна политика няма никъде. А ние баламите шампионска титла сънувахме вече.

Коментарите са затворени