На първо място искам да поздравя Черно море и Илиян Илиев. Той е свършил страхотна работа с този отбор. Черно море е постоянен и не заради късмета са на това място. Днес не изиграхме добър мач. Срещу ЦСКА, Лудогорец и Черно море не можем да си позволяваме такива грешки. Тези отбори са на по-високо ниво от нас в момента. Когато дойдох знаех с какво се захващам. Когато дойде зимната подготовка ще можем да направим трансфери и да се подобрим. До януари ще е трудно. Трябва време за да се поправи всичко, което се е случило до тук.

Днес имахме трима играчи с вирус, аз също съм болен. Ако тези играчи бяха играли можеше да изглеждаме и по друг начин. Надявам се този вирус да отшуми. Рано е да говорим за паузата. Имаме мачове преди това и трябва да вземем точки. Трябва да сме обединени в тази цел. Знам че за феновете не е лесно! По-важно ни е да печелим точки, отколкото да играем добре. Трябват ни точки, за да се успокоим.

След мача с ЦСКА поздравих треньора на съперника. Надявам се такива неща да не се случват повече. Това може да се случи на всеки от нас. Нестор има моята подкрепа за този случай. Сериозен удар ще е срещу нас да играем без феновете. Когато нещо не се получава в един отбор, всичко лошо му се струпва. Надявам се да променят наказанието, защото ние имаме нужда от феновете. Благодаря им, че днес дойдоха толкова далече да ни подкрепят и съжалявам, че не ги зарадвахме.

8 КОМЕНТАРИ

  1. едва ли скоро ще имаме отбор,по добре без руски маймунки.Без спонсори със нашите школи след време ще сме по добре от това което виждаме,късмет с руснака той ще е тук докато перуката е на власт,нище не се е променило

  2. 2
    4

    ХАХА ПОРЕДНИЯ ЖАЛКАР НА РУСКИТЕ КУРВИ КОИТО СЕРАТ ФОСТАТА НА ПЛАТЕНИТЕ КПБПУТКИ

  3. Ботев Пловдив ще победи и Берое и локомотив в дербито

  4. 5
    6

    ДО ЯНУАРИ НЯМА ДА ТЕ ИМА. БАКЕРО СЛЕД 5 ЗАГУБИ СИ ТРЪГНА, ТИ ВЕЧЕ ИМАШ 2!

  5. 5
    4

    Лягам да спя! Събуди ме януари, белким се зарадвам на играта на ” Ботев”!

    • Мангал прост, мръсен,гаден,хайде марш в Столипиново,курво недоебана!

Коментарите са затворени