Нападателят на Локомотив Пловдив Алфа Конте изрази оптимизъм, че ако продължават в същата отлична форма, “черно-белите” могат да постигнат нещо значимо през настоящия сезон. Играчът от Сиера Леоне, който се превърна в герой за “смърфовете” с двете си попадения при победата над Славия, даде интервю за Диема спорт.

“Бях резерва и когато ми казаха да се подготвям знаех, че трябва да дам всичко от себе си и да направя разликата. Благодаря на съотборниците ми, треньора и целия щаб. Готов съм да съм титуляр, но това е решение на треньора. Подготвям се добре, но важното е да печелим, а не кой играе. Разбира се ще работя усърдно за да съм в стартовите 11”, заяви Алфа Конте.

“Това, което правим, е невероятно. За мен е огромна чест да съм част от този отбор. Много съм щастлив от това, което се случва до момента. Мисля, че сме готови и най-вече добре подготвени за мачовете с ЦСКА и Лудогорец. Вярвам в качествата на отбора и играчите. Намираме се в добра форма, можем да направим нещо значимо този сезон, особено ако продължаваме така. Трябва да останем здраво стъпили на земята”, завърши Алфа Конте.