Ботев (Пловдив) ще трябва да плати над 17 000 лева във връзка с изминалото домакинство срещу ЦСКА – София преди няколко дни. “Канарчетата” загубиха мача с 1:2, а след последния съдийски сигнал наставникът на “червените” Нестор Ел Маестро беше ударен от хвърлен предмен от публиката.

На два пъти двубоят беше прекъсван заради пирошоу по трибуните. Освен паричната санкция, “канарчетата” са наказани и с един мач без публика. Това се явява Битката за Тракия с Берое в събота, която ще се играе на стадион “Христо Ботев”.

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За използване на факли и димки довели до двукратно спиране на играта, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. З от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За изстреляни ракети, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Д от ДП /2022/2023/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 4000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

По доклад на делегата за заливане с вода на служебни лица, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 1 от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК „Ботев” гр. Пловдив с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 2 от ДП /2023-2024/, ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 2 от ДП /2023-2024/, ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 4000 лева. На основание чл. 37, ал.1, т.21, б. В от ДП /2023-2024/, ДК заменя лишаване от домакинство със забрана за игра пред публика. Наказанието се изпълнява съобразно чл. 72, ал.1 и ал.2.

53 КОМЕНТАРИ

  1. Изразът “За използване на факли и димки довели до двукратно спиране на играта” означава, че по време на игра, когато са използвани факли и димки, събитието е било спряно не еднократно, а двукратно. Това не прави използването на факли и димки по-удачно по време на почивката, а просто отбелязва, че тези действия са предизвикали спирането на играта два пъти. Няма пряка връзка с почивката в този контекст.

  2. 1
    1

    До всички миризливи ,фенчета на Локуту:Пиште ми яшката!

  3. 5
    1

    Олигофрени спрете с тези димки и прекъсванията на мача

  4. 5
    1

    Проблемите са си е наши! Нито е на кюстендилските пришълци, нито на столипиновските им предшественици. За олигофренията с димките – пълна забрана! А, бе, идиоти, ако тази козирка се завърши, то пушека ще стои по 20 минути върху игрището, за какъв мач, изобщо бълнувате. Въпроса е решим много лесно. Но, наказанието за тази монета от 20 ст, която между другото я търсиха три денонощия докато я намерят, е абсолютна гавра! На видеото ясно се вижда, че в момента, в който безродника пада на земята, го претръща оня бившия вратар Колев, който е с глава по висок от него и го удря с часовника на ръката си. Истината е, че на руския евреин или на еврейския руснак не му пука нито за отбор, нито за класиране, нито за публика. Той го интересува неговото предприятие и съответната печалба. Дреме му на дедовия дали ще има публика или няма. Важното е Акере, Макере и Дракере по бързо да поемат към друг отбор срещу съответните пари, а в Ботев ще докараме нови пелета от африкански произход. Транзитен пункт, нищо повече!

    • За тези димки е виновна най вече полицията и държавата , как може в Англия ,Испания и Германия да няма димки

      • А в Нидерландия как може да има? Хора, прекратиха Аякс-Фейеноорд поради същите причини. Какво е футбола без малко димки и бомбички каза Мърльо. По еврогейските ценности ли да се водим? В Англия дори се мъчат да забранят на футболистите да се радват и изразяват емоции при празнуване на гол. Изкараха Рубиалес по-черен и от дявола за една невинна бърза целувка на жена. Ако беше целунал мъж нямаш да е проблем за еврогейците. Важното е да няма пострадали, а ако димките прекъсват мач за малко наистина е проблем, но това се е случвало винаги и пак ще се случва. Вместо да се радват, че има 3-4 отбора с истинска и няколкохилядна публика, те се мъчат и тях да изгонят.

    • Проблемите в Ботев идват от Фимо и Пеевски , искат да вземат отбора , защо не го взехте , когато Самоилов се отказа , а го искате сега

  5. Това не е пирошоу ! Това е ГСП – Груба Селска Проява ! Очевидно някои хора сред феновете са израснали по селата, където в края на лятото се палят сухите треви по нивите и дими ли дими. Трудно е да изкараш селото от ДНК-то си, макар и стъпил в големия град. Никой не радвате с това ПИРОШОУ, селски, само пречите !
    На клуба – плаща глоби; на играчите – накъсва се играта и ритъма ; и най-вече на нормалните хора по трибуните – много от тях не могат да си поемат въздух от “шоуто” ви !!!
    Заради тази малоумщина детето ми повече НЕ ИСКА да стъпи на стадиона ! Не разбирате ли, отблъсквате нормалните и децата. Палете си стърнищата, тревите, запалете си къщата ако искате и се радвайте колкото искате, но не разваляйте кефа на другите !

  6. Хайде спрете се с тези димки , олигофрени , погледнете как е в Англия , Испания , Германия

  7. Ботевист съм , но до като има димки и прекъсвания на мача , няма да отида никога на стадион Ботев

  8. 3
    1

    Да приемем наказанието,ок…НО ….хайде да върнем лентата миналата година на прасетата с говедата….помните ли бомбичката?А помните ли първоначалното наказание?А помните ли след това какво беше наказанието?А сега за няква “стотинка”наказанието е …..”пооооичти същото”.Не подкрепям това което се случи по трибуните,но Тея отБФС се крият по дупките като мишки и си правят каквото си искат….

  9. 4
    2

    Какво знаете за Тошко Неделев, защо не играе, защо го взеха.

    • 0
      7

      Тошко Неделев, трябваше да остане в Пловдив, да играе за Локомотив, във Лудогорец даже не е резерва. Славата за пари, това е истината.

      • 2
        6

        В Локомотив ? Хаххах на мястото на кой? Неделев няма нужната класа за Локомотив , а е и адски просто парче

  10. 5
    3

    Стоян канара каза и отсече, че от петата и 6-те бахура се чувствал някак си като прероден ва да гоейба.

  11. 6
    2

    Цялата хореография бе съобразена с празника, Независимостта на България, само БФСто не разбра, Бобчо разбира само от чалгата, каква ти Независимост……. Другия път чалга до дупка ще играем танца му по трибуните може повече да му хареса!

  12. 6
    1

    Протест срещу БФС-то,къде потъват парите от глобите, някой дава ли отчет, защо при толкова камери, трябва да страдат всички, при победа се пръскат със шампанско, тез наказват за вода! Нестро, не обича стотинки, опитайте с банкноти! Чакам другите, ползващи димки, с какво ще бъдат наказани……. Докога ще се подиграват с отбора ни, а сега и с феновете?

    • Евала брато! Това е истината! Много лаят, ама като нещата загрубеят се крият, братле!

  13. 5
    3

    Играта нула, резултати никакви, чукундури и малоумници в публиката правещи глупости, посочете поне една причина да ходим на стадиона, колкото и приличен да е?

  14. 4
    5

    – Божо, коо прайш бе?
    -Велизаре, ям лук, домати и пия осма ракия, а ти?
    -Аз пия девета ракия с домати и лук.
    -Велизаре, дай да звъним на Андрей, че ще ни накажат.
    -Оти, кво ставъ?
    -Свалиха с монета ел маестро, дай да спретнем една
    “маслинена афера”. Никой не знае с какво е ударен маестроту.
    – Ми убаво, Божо, Андрей да каже, че сме го ударили онуй прасе
    с маслина без костилка и всички ще препишат “НОвината”.
    – Наздраве, ВилИзаре, беше успешна “казанската афера” на чорбарите,
    сега ние бултрас ще спретнем “маслинената афера”, ГОЛЕМИ СМЕ!!!
    -НА ЕКС, НА ЕКС, БОЖО , НЯМА ПО – ГОЛЯМ ОТ БУЛТРАС!
    На другия ден по обяд. Божо, Велизар и Андрей гледат като възрастен наакал се
    в гащите на улицата сред тълпа познати хора. Очавайте продължение…

  15. 4
    6

    Не трябваше да се хващаме на измамата на бултрас журналистите с маслините… От къде селянина да знае какво е маслина? Да бяха казали, че жълт фен се налива с ракия и мези с лук, чесън , домат и замеря със салата гостите, никой не би се усъмнил.

    Узо и маслина на жълта трапеза, все едно да кажеш Тодор Неделев титуляр…

  16. 6
    1

    От оня мач в Бургас, няма случай, в който да сме прекъснали мач с димки и след това да не получим гол. А, бе, олигофрени, снощи видяхте ли как ПСЖ прави заря след гол? Но, явно тази тъпотия при нас се позволява, за да се внесат толкова материали за пушеци и да се задоволят ниските страсти на тъпанарите.
    Колкото до удара с монета, това е измама

    • 3
      6

      Аха, ти си част от “маслинената афера”. Имам новина, за няколко часа измамихте цяла България с маслината, но ви разкриха циганската работа…

      • 2
        3

        Приготвил съм един Факт, точно за задника ти.

          • 1
            1

            Така ви искам! С голи задници в защита на плешивеца! И по един Факт за всеки!

      • 2
        4

        Изгрев бойска!Моля те,по-интелегентно!

  17. 6
    4

    17000 ЦИРКИ ДА ИМ ИЗЛЯНАТ НА ГЪЗЪТ НАЩА ВИЛИКА ПУБЛЕКА Е НОМЕР 1 АЙ КЪНАРЙЕЕЙ НА ДЕРБИТУ СЪС НАЩИ СЕЛСКИ БРАТЯ ОТ ЗАРА ЕСКИ ЖЪ ПЙЙМ МАСТИКОС НА МЕГДАНЯ И ЖЪ РИВЕМ АЙЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙ И КУРРРР ЗА БФС

  18. 13
    6

    Айде честито заради 20 малоумника страда отбора първо всички тия със хореографията помогнаха на чорбата неможе когато отбора ти губи и натиска да изравни ти малоумнико да прекъсваш мача два пъти и след второто играчите губят концентрация и честито господа малоунници дуспа или те са от тея който ке гонят Зингаревич ами те ли ще издържат отбора сега ако има ръководство с камерите ако работят щото Пинко може да ги и спестил да намерят върлия непримирим фен с маслинката и да му наврът един буркан маслинки задника

    • 4
      7

      ти на кой викаш малоумник ва щъ набарам някъде щъ спукам от лабут

  19. 10
    3

    До всички бултраси ,работещи в банки,до дребния търговец на трева който е предводител на всички тъпаци…,2023 година е димки никой не пуска…само в Сърбия ….
    Ние сме единствената агитка без уредба пееща на три гласа…
    И всичко това добре ама поне да бяхте страшни а вие сте …

    • 12
      2

      С тези димки е абсолютна простотия- пречи се на собствения ни отбор- това как не го разбраха! Когато трябва да се пее се мрънкат някакви нови песни, няма го познатото и наелектризиращо Канари Юнаци, Канари напред, От Кой отбор си – на няколко трибуни! Това е Димките освен глоби носят и загуби на отбора!

  20. 6
    6

    А защо няма наказание за онзи, който хвърлял маслини п о цска? Нали в този сайт ни обясняваха, че маслинка без костилка едва докоснала Маестрото по главата. Явно жълтата пропаганда не върви пред БФС?!

    Сега 17 бона глоба и пропуснати ползи… 1000 лумпена по 15 лева за билет, 15 000 лева загуби.

    После се сърдите, като казвам, че НЯМА ПО- ПРОСТ ОТ бултра$$$…

    • 8
      4

      Никой не се сърди на лайнутски циганин…. Обеща за крана, АМА НЕ ГО ПРАВИ. Циганска работа,….

      • 5
        3

        Селска работа е да си във випа на Източен 10, да се наливаш с алкохол , да мезиш с маслини и да ги хвърляш по гостите. А, чакай, нямало никакви маслини, а бултрас медиите решили да измамят цяла България- ето това е циганска работа…

        • 4
          4

          КАЗАХ… Циганска работа е да обещаеш нещо и да не го изпълниш? КРАНЪТ КОГА, МАНГО>>>

      • 3
        2

        Мърляч,ти нямаш нищо общо с Пловдив,ти просто си представител на изгрев бойс Столипиново !

  21. 11
    1

    Аре ся, нали има стотици камери, нека да има последствия и за този дето е хвърлил стотинката.щ, иначе за кво си купуваме карти?

  22. 11
    6

    Какви са последствията и къде ги видяха тия ракети? Истината е, че БФС се гаври с нас и си тика напред само четирите Л-та (едното се прави на Ц).

  23. 11
    4

    И за какво платих 2 карти за Изток…. Пари на вятъра… Трябва като утайките да влизам безплатно!

  24. 5
    2

    Хитрата сврака — с двата крака. Само че не само хитрата сврака, ами барабар с цялата гора.

  25. 13
    6

    Нали има камери Зингаревич да съди цървула хвърлил по Прасетода плати той глобата и тогава ще се оправят нещата

  26. 14
    4

    Дейба и гамените,какво постигате като хвърляте неща по стадиона и хора.Сега вместо да подкрепим отбора на стадиона със Марулите ще го гледаме по тв.

  27. 17
    4

    Заради шайка глупаци платени фенове ще страдаме всички!!! Впрочем когато събираха пари за хореография бяха писали , че са дали нз колко хиляди левове за някакви листове , а тези неща са били безплатни, защото ги е правил фен на Ботев!!!

    • 3
      1

      Аз не знам по глупава инвестиция от това да се дават пари на тези олигофрени. Съберат няколко хиляди лева, вкарат 1000 за хореография и с другите се напиват. Това групировките са най големия тумор!

  28. 15
    5

    Аз съм ботевист , но новината е супер , до като нашите олигофрени пускат димки , няма да стъпя на стадиона

    • 5
      2

      И АСАМ БУТЕВИС И ДОКЪТ ДАВАТ КОН ДОК И ПЕПСИ ЖЪ КЪСАМ РИЗИ ЗА КЪНАРИТУ АЙЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙ

Коментарите са затворени