Треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез е коментирал предстоящия мач с ЦСКА – София с доскорошния наставник на “червенитe” Саша Илич, съобщава „Тема спорт“. Двамата са приятели от юношеските си години в Партизан и оттогава поддържат отлични отношения. Дори в медиите се появиха информации, че Илич, който първоначално бе фаворит да наследи Станислав Генчев в Ботев, е лансирал пред собственика Антон Зингаревич именно Керкез.

“Канарчетата” посрещат ЦСКА – София на “Колежа” днес от 20:00 часа.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Керкенез ли си пекинез ли си?! Престане да клявкаш по темите на Ботев. Подвизавай се като Стикс фелациото… между другото какво стана с твоето бесене… опрощаваме ти го… майкати беше казала на скоро: оставете ми моето на мира! То още като се раждаше се обеси в пъпната си връв … лекарите го свестиха … но оттогава е такова шушкаво.
    Дерзай, стиксова…
    Търси си приятел в живота… недей така сама ма скумриЬоооо… знаем че ти тежко от живота… не е лесна твоята .. по цял ден да следиш темите за Великия Ботев!

    • 2
      2

      Стиксае на майка си шундата.
      Как не се поучовече таз измет. Всеки да го плюе, а той да се радва и мисли за факТОР. Много си зле скъпа. Дупи се там през екрана на монитора , белкем някой ти вържи от филмите за въздрастни

  2. 3
    3

    Сашо ава колку кифтаци да давам на апапити да ни ма бият ва?

Коментарите са затворени