Защитникът на Локомотив (Пловдив) се контузи по време на срещата с Хебър (Пазарджик). Първоначално се смяташе, че ще отсъства около месец, но при вторичен преглед се оказа, че той има тежка контузия – скъскана кръстна връзка. Това означава, че Калоян Костов ще бъде аут от терените до месец март. Защитникът е опериран успешно, като вече се възстановява вкъщи.

„В този труден момент за него заявяваме нашата подкрепа! Кала, сигурни сме, че ще се върнеш по-силен от всякога! Очакваме те с нетърпение отново на зеления килим!“, споделиха от Локомотив.

5 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ХАЙРСЪЗИ…..НА ЛУБИМИА КЛОАКОМОТИФ Е НУЖИН БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! ПУФ, ПАФ!!!:))))))))

  2. Каква е тази лицензионна комисия към БФС, която позволява да се играе на тази кална картофена нива в Пазараджик ??? Теренът им е в ужасно състояние, а няма валежи, края на лятото е. Значи сами го правят. Представете си какво ще е положението есента като застуди и завали. Там ще са кални борби, не футбол !
    На такива ниви ще се контузят още футболисти, близко е до акъла

  3. Аз Калата го виждам абсолютен титуляр когато се възстанови. Това момче има големи качества и ще измести и Паскалев и Сегура и заедно с Тошко Павлов ще са стълбовете в нашата отбрана.
    Бързо възстановяване Кала.

  4. До зимате ще трябва да издържим с трима централни защитници- Сегура, Ефе и Паскалев. Единственото положително е, че контузиите на Тодор Павлов и Костов са в зона където имаме дълбочина.

    Ако се контузи Джовани сваляме нивото,ако се контузи ХОРКАШ може и да не сме в шестицата…

Коментарите са затворени