Крумовград и Левски завършиха 2:2 в последния мач от 9 кръг на родната футболна елитна лига. Така домакините затвърдиха навика си да играят успешно срещу водещите тимове у нас.
Митко Тонев и Алекс Колев вкара попаденията за домакините, които играят мачовете си на базата на Ботев Пд. За съжаление Тонев бе сменен принудително, заради контузия.

ПОДРОБНОСТИ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

4 КОМЕНТАРИ

  1. Сега разбирам, че ръката на Д.Тонев е счупена при падането, след зверското влизане на Ж.Петрис. Затова допълвам. Само за идиота Давидов не бе ясно, че след като Митко открадна топката от Петрис при първия гол, оня ще го преследва докато си му го върне. Няколкото дребни спречквания може и да се приемат за нормални, но подлагането при контузията изискваше не само маркиране, а и санкция за извършителя. Но, за чернодрешкото една ръка е нищо. Само при труп на противников съзтезател, може и да покаже жълт картон на сините от Палмс бет. Червен, само при масово убийство поне на 5 души!
    Явно е, че факта, че на гърдите на съдиите стои един спонсор, а на гърба друг, здраво обвързани с отбори от А група Не притеснява никой. До скоро имахме един тумор от Делиормана, който растеше върху всички останали, които се опитваха да се живи. Сега станаха Три! Е, щом може да издържите, Честито!

    • А не, не, и за ботевЪ играта с ръка е нищо! Вкарахте гол на Етър след игра с ръка, ТУМОРИТЕ са поне четири- делиормана, коматево, подуяне и тирето…

      • Има само един факт и той е, че си педал, нещастник и идиот, на който скоро ще му се случи ” изпълнение на обещанието”.

  2. Добре, бе, разказвате ни това станало, онова се получило и нито дума за този мръсник Давидов? Трима души от домакините изнесени с носилка и никаква реакция от съдията? Напротив, ако можеше щеше да удари и по един шамар на контузените. Идиот!

Коментарите са затворени