“Изключително съм щастлив от поредните исторически победи на Локомотив Пловдив. Няма от какво да се плашим. Виждате последните години, какво е това БФС…”

ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОЧО ВИЖТЕ ТУК>>>

25 КОМЕНТАРИ

  1. Ох как ги ебахме 7:3 тия жълти цигани хахахахаххахахахаааа

  2. Никой не е казал че етър е някво мерило или че ние сме барса … твоята жълта колежка казва че колкото сме се събрали в Търново вие даже повече карти имате продадени … въпроса е че ги купувате само за статистиката да си чешете езиците … къде сте питам? Верните ?

  3. 3
    3

    ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА ПРОСТ МАНГАЛ !! СИГУРНО СЕ РАДВА И 26г. А КОГАТО ТОТО БАЛОНА СЕ СПУКА ?? “ЛЕГЕНДО” КАКВО ЩЕ РАЗПЪВАШ ТОГАВА .
    ПУРКОВЦИ 🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠

    • 2
      4

      Да живеят Money+ които ще ни направят шампиони

      • 4
        3

        А дано си прав…да видим тогава колко пръснати жълти сърца ще има … а ние ще се погрижим да ви напълним дупетата с любов както винаги досега.. банда горе ръцете спринтьори … .

        • 1
          1

          Колко открито си признаваш, че си педал. Не знам дали го осъзнаваш.

  4. 6
    6

    гочо пий си гинкобилобата и не се излагай !!!

  5. 7
    6

    На края на сезона, обещавам това интервю да го качвам всеки ден.

    Кой ще ви пусне да станете шампиони, бе, цигани?

    • 8
      4

      Няма да се съглася с теб! Гочо е с характер и във възраст, които му позволяват да говори каквото мисли, а и каквото знае. Той нито може да скрие нещо, нито да влага корист или злоба. Той е честен със себе си и с околните, дори когато не занаеш дали просто не се шегува. Никога няма да забравя, деня преди прословутия “финал на финалите”. Казвам му: Жоре, майна, хайде утре с обща кола към София. Ти държиш знамето на Локо от дясно, аз знамето на Ботев от Ляво, да им покажем на ония, на които все бой им е в главата, че може да сме заедно. А, той ми отговори: Слушай, недей да ходиш в София. Този мач е игран. Съжалявам, но ще ядете какалашката!

    • 7
      6

      Качвай го .. аз ще ти качвам класирането и претъпкания колеШ … да си припомняме колко сте насрани!

      • 4
        3

        Трибунката под навеса, тихо. 2700 места ги имаме само като картодържатели.

        • 7
          3

          Имайте си ги … видяхме ви в Разград… всички картодържатели ли бехте … или другите са под карантина от 2019та ?

          • Дори ние със супер слабата селекция бихме Етър в Търново. Като направите сега 5-6 поредни загуби от по-силните отбори ще ви секне моментния ентусиазъм. Идват ви мачовете с Лудогорец, Черно море, двете ЦСКА, с Левски на Герена… 5-6 място е вашето. Пукате балона и отново ще сте 200 души под навеса.

  6. 5
    5

    Стикса си говори сам. Педалче…. Вместо да си изпълни думата на лайнутска мастия и да се насочи към КРАНА… Ама той май си е ПУТАРАНА ???

    • 3
      2

      Не знам кой тоя стикс … ама като ви гледам подкрепата към Пловдивския “любимец” сте ебати фалшивата публика … га има победи там сме га сме слаби оправайте се … няма такива смешници

  7. 8
    3

    -Велизаре, ние имаме 9 точки, а буферите 8 победи- ВОДИМ ГИ!
    -Да, Божо, няма да ни стигнат по този показател, ГОЛЕ МИ СМЕ!
    -Велизаре, ние сме вкарали и допуснали 23 гола общо, а буферите са вкарали 22 гола. И тук ги водим. Няма талкива като нас!!!
    -Ей Ей, Божо ама ние така и шампиони ще станем!
    -Давай спринцовката и да полетим към титлата…

    • 7
      2

      -Божо, абе, ам, ние сме на 11 място, но имаме две единици, а Локото са първи и имат само една единица -1-, ние наистина сме шампиони!

Коментарите са затворени