Локомотив (Пловдив) отново е лидер във временното класиране, след като постигна осма поредна победа! Черно-белите се справиха с 1:0 като гост на Етър. Евандро (45+7) даде преднина на гостите с красив гол. Единствената лоша новина за пловдивчани бяха двете контузии, които играчи от Лаута получиха. Ангел Лясков се контузи по време на загрявката, а Христо Иванов напусна в края първото също накуцвайки.

Контузията на Лясков наложи смърфовете да започнат в титулярния си състав с новото си попълнение Оливер Камдем.
В 5-ата минута Кольо Станев получи доста свободно пространство пред себе си и го използва по най-добрия начин. Станев влезе в наказателното поле, след което шутира, но покрай вратата на Локомотив. Гостите отговориха със слаб шут на Джовани от пеналтерията, който бе слаб и попадна право в ръцете на Мартин Величков. В 19-ата минута Бабакар Дион размина защитник на Етър и стигна до аутлинията, след което центрира по земя към Христо Иванов. Той стреля от движение, но не намери вратата, а впоследствие се оказа, че Дион е бил в положение на засада.

В 20-ата минута Димитър Илиев направи непростим пропуск. Той опита да копне топката над вратаря, вместо да насочи удара си в обратния ъгъл. Опитът му бе несполучлив и топката излезе в аут. Шест минути по-късно домакините от Велико Търново останаха с човек по-малко. Мариян Иванов получи червен картон за нарушение срещу Георги Минчев. Първоначално капитанът на Етър получи жълт картон, но след намесата на ВАР главният съдия Васимир Ел-Хатиб промени решението си, тъй като Иванов бе останал последен в отбраната.

В 29-ата минута опасен шут на Минчев мина встрани от вратата. В 31-вата минута и Христо Иванов не сполучи с опита си. В 38-ата минута Джовани си нагласи топката на десния крак и опита да намери далечния ъгъл на вратата. Вместо това шутът му прелетя над вратата. Дълбоко в добавеното време на първата част Локомотив поведе в резултата. Димитър Илиев комбинира с Евандро, а последният отправи неспасяем удар, отбелязвайки красив гол.

 

В 71-вата минута Локомотив удвои своята преднина чрез Бабакар Дион, който имаше големия късмет топката да попадне в краката му след рикошет. Шут на Джовани срещна тялото на защитник, а впоследствие Бабакар Дион отбеляза във вратата на Етър. ВАР се задейства и отмени попадението заради засада на крилото в момента на рикошета.

В 75-ата минута Джовани се разходи между защитниците на Етър и стреля. Топката срещна страничната греда, след което вратарят Мартин Великов се намеси. Две минути по-късно Кольо Станев проби в наказателното поле на Локомотив. Последва успоредно на голлинията подаване към Димо Бакалов, който от близко разстояние стреля в аут и пропиля златна възможност за Етър да изравни резултата.

В 84-ата минута Мартин Моран запази топката в очертанията на терена и я върна с глава към Мартин Тошев. Нападателят нанесе удар от въздуха, с който Динко Хоркаш се справи.

51 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    А че Ботевъ са с един собственик и са сателит на Крумовград нищо ли няма да кажете?

  2. 7
    3

    Жълтите цигани налазиха темата на Локомотив.Радва ме как на турците от родопската яка им излиза пяна на устата от завист и злоба

    • 2
      3

      Аз Стоян канара жа са гътна от злоба ва да сейба и жълтия дебил дейба.

    • 3
      3

      Пусни си мача от Разград…. и виж символа на Пловдив … 20 000 неконтролируеми бесни фена … то една подкрепа то едно чудо за пример … да ти падне шапката …чак ми стана жално за вас момичета …нищо има какво да учите … и едно от нещата е да не бягате като путки от 20 30 туриста миналата година … добре че не ви подгониха и в Разград че трябваше да има минута мълчание преди всеки мач следващия кръг… смешки непотребни

  3. НИЕ ОТ ЛОКОТО ИГРАЕМ. ЧЕСТНО НИКОГА не ни помага съдията
    Аз съм СТИКС Да ви еба майката на всички МУХААААААААААААА

  4. 6
    4

    В коя нормална държава 3 отбора от една група са НЕсателити и собственост на ДПС и си разиграват ТОТО безнаказано?

    • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
      4
      2

      Ами така ди е

  5. 9
    8

    В коя нормална държава собственик на на футболен тим е …спонсор на съдиите???

    • 11

      В тази която собственик на отбор е спонсор на цялата Първа лига 😉

      • И собственик на отбор ,който държи ТВ правата на всички отбори от лигата ,чрез своята телевизия!

        • И спонсор на отбор,прави селекцията на друг “УЖ”конкурентен отбор!И служители на договор в единия отбор работят и за другия едновременно!Под сурдинка портфейла е един и за двата отбора!

    • 7
      5

      МНОГО ТИ Е КЪСА ПАМЕТТА ЯВНО,НО ЩЕ ТИ ПРИПОМНЯ,ЧЕ КОГАТО БРОКЕРИТЕ СЪБРАХА ВСИЧКИ ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ НА А ГРУПА И ВИ БЯХА СОБСТВЕНИЦИ, СЪЩЕВРЕМЕННО БЯХА И ШЕФОВЕ НА БФС!!!ИЛИ ТОВА Е НОРМАЛНО?!ПОМНИМ И БАТ”ПЕТЬО ПРЕЗИДЕНТА КАК ВИ СПАСЯВАШЕ ДВЕ ГОДИНИ ДА НЕ ИЗПАДНЕТЕ!!!

      • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
        6
        4

        Ами сега да не е по-различно?!
        Жълтите са държанки на всяка власт – от БКП до ДПС

    • 7
      2

      Ами вземи ти стани спонсор на съдиите. Твоето име да е изписано на екипите им. Какъв ти е проблема? Ааа, да, нека позная – ти си една клавиатурна мишка дето няма 2 кинта за баничка, която дриска навсякъде из нета.

  6. 8
    7

    Школата на Локомотив вади талант след талант. Последния е Ефе Али. Супер е това момче. Дано продължи така.

    А за отбора мога да кажа само едно – ВЕЛИКА БРАЗИЛСКА САМБА

  7. 11
    5

    Апапи. Тува зе да ми прилича на 2004-та.Буфирити шампиони а ний на хайван пазара. Дувечира ша ида при ходжата да се помолим на Аллах и ша му се надупя та да фани дикиш. Алката ми я свикнала на негувуту киристе. Ша го зема бол-бол.

  8. 8
    9

    Смешни мангали. С това бутане от съдиите за пореден път до никъде няма да стигнете. Чета форумите,хората се чудят на съдийските реверанси. Явно има заложени пак много пари,същото като при мафиотския бос който ви купи титлата. Жалки сте,гнусни сте.

    • 9
      8

      Taka e. Хората се чудиха каква дузпа свирнаха на жълтите цигани срещу Хебър, как отмениха гол на Ерър срещу тях и дузпа за Лудогорец…. И това е само малка част от примерите как съдийте помагат на Ботяф6 – ТОТО отборчето на ДПС да не изпадне. И това е поредна година когато остават в групата със съдийски аванти и купени мачове, но явно Шиши си върши много добре работата.
      Но за всяка свиня рано или късно идва коледа…

    • Жален той … тва докато си бършеше сълзите или докато си духаше нослето ли го написа ? Ама пък майната му олекна ли ти поне ?

  9. 14
    4

    Ще трябва да си поговорим с тези момчета от Лаутън парк /това е от акцента ми/. пускат вече десети епизод от сериала НЕПОБЕДИМИТЕ, а нищо не казват за авторски права.

  10. 4
    15

    2000🤣🤠🤣🤣🤣🤠🤣🤣🍐🤣😂🍐😂 НЕ ! 22000 МИРИЗЛИВИ КЮСТЕНДИЛКИ КАТУНАРА .
    ТЕ НА ДЖАМИЯТА НЕ МОГАТ ДА СЪБЕРАТ ТОЛКОВА ОУУУУУУ НАШТЕЕЕ

    • 11
      4

      Изгрев бойски жълт мангал,завистта е порок!Такива като теб ще бъдат в АДА !

    • 8
      1

      Помаче. Бройката се отчита от продадените билети за локофенове.

  11. 13
    5

    Пловдивския любимец уверено върви към титлата!

    МЪКАТА ПО СЕЛАТА Е БЕЗКРАЙНА…

  12. 13
    6

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  13. 11
    4

    Стоян канара каза че жа са нядялка до козирката с облак в хоремага в Стряма ва да гоейба.

  14. 3
    10

    В добра форма сте, но сега предстоят тежките мачове. Ще видим как ще играете под напрежение.

    • 11
      1

      За каква доминация става въпрос?!

    • 12
      1

      Напрежението е срещу слабите отбори.
      Срещу отборите играещи футбол е далеч по-приятно.

    • 6
      4

      Жълто-черна доминация на Скобата!

      • 5
        1

        Там е жълто-черна….
        Като в коматевското оБорче

    • 1
      1

      Доминация с едно такси хора в рязанград…. махни тази доминация… и сложи Излагация …

  15. 12
    4

    Няма ли живи папагали?
    Хайде бързо някой да дойде и да обясни как съдията ни е подарил мача?

    • 9
      13

      Циганино, бутат ви все едно, че сте Лайногорец. Хареса ли ти? Обективно ли е!? Махни си розовите очина и си лизни задника!

      • 7
        2

        Така е, Наполеончо. А сега си пий хапченцата и си лягай моето момче за да не пратя санитаря

      • 5
        1

        Циганите ги знаете къде са ,ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО!

      • 7
        3

        Хаха харесва ни рева на умряло 😂 два отменени гола единия от , които незнайно каква засада и ни бутат 😂😂 все така да ни бутат си пожелавам и да слушам жълТУРСКИЯ рев

  16. 1
    8

    НИЕ ОТ ЛОКОТО ИГРАЕМ. ЧЕСТНО НИКОГА не ни помага съдията

    • Ето, че и жълта пума вече мечтае да е локомотивец
      6
      2

      Да. И ни отненят голове за измислени засади, докато на други им подаряват точки

      • не питай! той си го говории това Андрей (Бонка/Фекала) по презюмция.
        иначе много го боли

Коментарите са затворени