Капитанът на Ботев Пловдив – Ивелин Попов откровено провокира привържениците на Лудогорец, след като изравни резултата между двата отбора. Ветеранът се  разписа в 57-ата минута, след което с жестове подразни част от феновете на “Хювефарма Арена”.
Реферът Красен Георгиев му показа жълт картон.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 10

  Защо лаута е с отвори между трибуните?
  За да се отмерисва!

 2. 7
  15

  БРАВУС УА ПОПЕ КЪФ ШКЕМБЕ КЮЧЕК ИМ ИСПЛЮЩЯ АШКОЛСУН УА ЛЕЧИ СИ ЧЕ СИ ОТ ФАКУЛТЕТО АЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙЙ

  • Защо лаута е с отвори между трибуните?
   За да се отмерисва!

 3. 19
  6

  Болни кюстендилски пришълци в Пловдив има 38 частни болници. Има и държавни. Ползвайте ги, лекувайте се. Може и да ви помогне.

 4. 4
  13

  Този получовек за пореден път показа колко му е интелекта – -100…

  И да внимава какво прави, че ще развали сглобката и Дормуша ще ви прати там, където ви е мястото – в Б група

  • Хаха обадисе разградската подлога. Я си спомно вашите последни изяви срещу тях. Тошо центъра ви опъна и ви беше страх да не вкарате гол

 5. 15
  4

  КЮСТЕНДИЛСКИТЕ МАНГАЛИ ГОВОРТЯТ ЗА ТОТО аххахах СЪЗДАДЕНИ И СЪЩЕСТВУВАЩИ САМО ЗА ТОВА ??? ОТВАРЯТ СИ МИРИЗЛИВИТЕ УСТИ ЗА ПЛОВДИВ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣?!?!!?!! ХАХАХАХАХАХАХАХ ВИЖДА ЛИ ЛИ СТЕ ПО ЖАЛКИ МАКЕДОНИСТИ ОТ ТАЗИ ИЗМЕТ

 6. 11
  2

  Този “чичо”, е единствената смислена промяна, която даде шанс на отбора за спасение. Ако и с треньора сме улучили, може би има надежда дори за нещо повече!

  • 2
   6

   море да не беше Шиши…
   дал бил ‘шанс за промяна”…. хаха

 7. 16
  3

  Емоционално момче е Ивелин, верно е, подобни жестове е правил и на други стадиони, но също така, е и, много умен футболист, знаещ и можещ и затова вкарва решаващи голове, това е “голата” истина, и най-вече не е, както “шкартото”, които аз наричам с една дума ритнитопковци, затова трябва да се уважава това момче.

  • 4
   10

   или пък зашото защитниците му направиха коридор…

Коментарите са затворени