Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез определи група от 20 футболисти за визитата на “канарчетата” на Лудогорец. Двубоят е днес от 20:00ч. на стадион “Хювефарма Арена” в Разград.

Дебют за “жълто-черните” ще направи новото попълнение на тима – защитникът Антоан Конте. В групата попада възстановилият се от контузия Атанас Чернев, както и друга юноша на клуба Мирослав Георгиев, съобщиха официално от клуба.

Ето и групата на Ботев: Кайзер, Смъркалев, Тамм, Секулич, Попов, Бароан, Фаустас, Ето’o, Акере, Минков, Конте, Перера, Ннади, Ван Хертъм, Карабельов, Балтанов, Балоянис, Георгиев, Чернев и Колев.

18 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  2

  Престъпника ли?

  • То при тях са все ЛЪЖЦИ, КРАДЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И ГЪЗОЛИЗЦИ.
   И ръководство и футболисти и фенове…

 2. 4
  1

  Аз Стоян канара жа са напия в хоремага в Стряма от мъка ва да сейба.

  • 1
   1

   Като си пиян тъкмо ще ти се изредят двама трима ,на пиян не се брои

 3. 6
  8

  Колко жълтокожи цигани пътуват днес за Разград?

 4. 6
  4

  Поредната буферска изцепка на циганите от Столипиново….

  • 3
   4

   Звезди, черешки и накрая от трите най дългия..Срам сте за Пловдив!!! 6:0 !

 5. 6
  12

  Антоан конте, престъпник, достоен за пропаднали индианци. Цяла България ще разбере какви подчовеци играят б ботевЪ.

  Чака ни луд купон с индианците, хайде днес едно 6 на 0…

  • 3
   3

   Цитираш като папагал медиите,но замислял ли си се някога ти какъв си?
   Вероятно като останеш насаме със себе си се мислиш за мил и състрадателен,обичлив човек, който е образован,умен разсъдлив, и внимателен? Такъв който никога не губи самообладание. А защо не и красив и неустоим??! Обикновено хора като теб нямат никакво изградено чувство за мярка и винаги открито демонстрират своята висока самооценка неподплатена с никакви реални добродетели. Сигурно в своите тайни фантазии ти обичаш да се изживяваш като един успял и реализиран човек с престижна професия пример и еталон за околните. Само,че истината е друга
   Като те чете човек усеща,че зад думите ти се крие едно злобно завистливо,коварно, и неуспяло човече което за да се усеща живо иска да зарази всички със своя примитивен егоцентризъм.

   • 3
    4

    И ти отдели толкова време за мен? Благодаря, че ми каза истината, сега ще се променя и няма да се занимавам с простотията на бултрас:):):)

   • Предполагам,сте заплатили на някой локомотивец или просто средно интелигентен човек,за да ви напише този отговор.Толкова подредена и последователна мисъл,няма как да съществува в жълтур!

   • Предполагам,сте заплатили на някой локомотивец или просто средно интелигентен човек,за да ви напише този отговор.Толкова подредена и последователна мисъл,няма как да съществува в жълтур!

  • 3
   2

   Като говориш за престъпници, защо не споменаваш за футболисти арестувани за черно тото?

Коментарите са затворени