Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез беше доволен от своя отбор при равенството 2:2 срещу Лудогорец. Специалистът заяви, че резултатът е закономерен.

“Доволен съм особено от играта през второто полувреме. Ако трябва да бъдем честни първото полувреме Лудогорец ни притисна. Когато играеш срещу отбор с толкова класа е нормално. Направихме промени. Неприятно е да допуснеш гол в последната секунда на двубоя. Равенството е коректният резултат, защото Лудогорец беше много по-добрият отбор през първото полувреме. Искам да пожелая успех на Лудогорец в Европа. Ние трябва да продължим да работим, вървим в добра посока. Момчетата работиха добре през последните две седмици. Трябва ни още малко време. Щастлив съм от начина, по който изглеждахме. Трябва да бъдем като отбор, трябва да сме едно цяло. Всички се бориха много.

Лудогорец има повече опит, повече подобни срещи, в които изостават. Винаги се представят на шампионско ниво. Винаги в подобни моменти си мисля, че имаме много работа, за да стигнем това ниво. Радостен съм от цялостното представяне, защото беше добър мач за нас.

Не обичам да коментирам работата на съдиите, независимо дали правят грешки или не. Доволен съм от тяхната работа. Ако направят грешка, така се е случило. Програмата ни е трудно, но трябва да покажем какво значи Ботев. Ботев е голям отбор и когато играеш срещу други големи отбори, това са дербита”, каза Керкез.

6 КОМЕНТАРИ

 1. ЕВЪЛЛАРКЪТА КЕРКЕНЕЗ! АКУ И ТИ ПОЧНИШ ДА НА ПЛЮЙШ, НАС УТБОРИТИ ПОЧВЪШТИ С “Л”, КЪТ ЛАЙ НУ ША СТАВА ЛОШУ НА НЕГУ! НИЙ РОМСКИТИ УТБОРИ УСВЕН КЮСКЪНИ, РЪГАНИ, БЛЪСКАНИ, ЛАШКЪНИ И ПРАСКАНИ ДУРЪГУ НИ МОИМ!!! БЕЗ СЪДИЙСКУ РАМУ НЕ СТАА!!!…..ПЪК И УСТИТИ НИ СА ЯРМЕНСКИ! 🙂 ПУФ ПАФ:)))

 2. 3
  7

  ДРЪШ СА КЕРКЕНЕЗЕ НИЙ СНИ СТЕБ САНО ДА ДАВАШ ПЕПСИ И КОНДОК С КЕКЧУП ЩИ СМИ ТИ ВЕРНИ ДУКЪТ СИ ЖИФ

 3. 2
  13

  Поредния жълт палячо, който се прави че не е разбрал че мача е уреден…

 4. 2
  12

  жълтите бяха купили мача.А Локото винаги играят честно.Да си жив Купоносителю….

Коментарите са затворени