Юношата на Ботев Пловдив – Монир Ал Бадарин – ще играе в Палестина за отбора на Шабаб Ал-Саму. През миналия сезон той бе част от дубъла на канарчетата, като попадаше и в групата на мъжете, но през това лято се раздели с клуба. Монир имаше и професионален договор с Ботев, но той беше прекратен. Ал Бадарин е с палестински корени и дори играе за младежкия национален отбор на страната.

Любопитно е, че до момента той не беше играл в клубен отбор в Палестина, като преди Ботев кариерата му стартира в школата на Розова долина в Казанлък, отбелязва “Тема спорт”. Новият отбор на 18-годишния Монир се намира на 6-о място с 2 точки след първите два кръга. В Шабаб Ал-Саму се състезава и брат му Джамал, така че двамата ще играят рамо до рамо.

Бившият халф на канарчетата преценил, че там няма да получи достатъчно шанс за изява при множеството чужденци и затова напуснал.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  1

  Този напуснал, за да играе, Кьосето неделев ИЗГОНЕН, за да не играе. Каква съдба…

 2. Андрей, Херо е искал за помощник и Иван Цветанов, но той е обявен от Зингаревич като враг на “Ботев” и това също е една от причините, че не му разрешават негов екип!!!

 3. 3
  4

  Палестина си е Палестина! Може да има бомби, но има и мъже, не са като бултра$$$ спринтьорите…

Коментарите са затворени