Силният човек в Спартак (Пловдив) Денис Хасан обяви, че уволнението на треньора Данаил Бачков в никакъв случай не е пловд на емоционално решение.

Той обаче призна, че много тежката загуба с 0:5 от Марица за Купата на България определено е натежала, за да се стигне до раздялата между двете страни.

“Раздялата ни с Данаил Бачков в никакъв случай не е емоционално решение, но много тежката загуба от Марица просто повлия тя да се случи. Държа да подчертая, че с него се разделяме по приятелски. Работихме добре заедно дълъг период от време. Понякога е нужна промяна и ние преценихме, че точно в момента тя е належаща. Мисля, че петте гола, които получихме в този мач, са малко много и определено видяхме много сериозни грешки в представянето ни срещу Марица. Новият треньор ще го обявим още утре”, коментира накратко Хасан пред Football24.bg.

2 КОМЕНТАРИ

  1. От край време в Спартак управата са големи боклуци. Никаква благодарност към хората дали всичко за успехите им. Казваха че с Хасанчо всичко ще се оправи но се вижда че е още по зле. Какъвто футболист беше такъв и директор е. Гола вода.

  2. Пълни смешници.Купста ли вземете?Жалко за Начков,но може би за него е по-добре,че стана така.

Коментарите са затворени