Отборът на Ботев (Пловдив) проведе последната си тренировка преди визитата на Лудогорец. Заниманието се проведе на стадион “Христо Ботев”.

Старши треньорът на отбора Душан Керкез ще може да разчита на всички футболисти освен контузените Мохамед Брахими, Дилан Мертенс, Амаду Думбуя, Уме Емануел и Реда Рабей. Извън сметките остава и титулярният вратар на “жълто-черните” Хидайет Ханкич, който получи удар в главата по време на една от тренировките на отбора. Станислав Работов също няма да пътува за Разград. Защитникът лекуваше вирусно заболяване през седмицата.

Към основната група от футболисти се присъединиха Йонас Тамм и Фаустас Степонавичюс, които изиграха своите евроквалификации с националните отбори на Естония и Литва.

Двубоят срещу Лудогорец е в събота (16.09) от 20:00ч. на стадион “Хювефарма Арена”. Той ще бъде и официален дебют на новия старши треньор на тима – Душан Керкез.

44 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Андрей, ставай и ПУСКАЙ новините за ботевЪ, за да започва поредната Гавра. Не давай почивка на околочовеците…

  2. 6
    3

    ПЛЪХОВЕТЕ НАПУСКАТ ПЪРВИ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ. ПРЕДЧУСВАЙКИ ГОЛЯМА ЗАГУБА, МИШКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА КОНТУЗЕНИ ЗА ДА НЕ БИВАТ РАЗПЪВАНИ НА КРЪСТ СЛЕД МАЧА! КЕРКЕНЕЗ ЩЕ СИ ТРЪГНЕ САМО СЛЕД МЕСЕЦ ОТ ИДВАНЕТО СИ, ЗАЩОТО ЩЕ ПОЖЪНЕ НАЙ СРАМНИТЕ СИ ЗАГУБИ В КАРИЕРАТА СИ. И ПЕРУШИНКА НЯМА ДА ОСТАНЕ СЛЕД СКУБАНЕТО, КОЕТО ЩЕ ПАДНЕ. БУЛТРАСИТЕ, КОИТО СИ КУПИХА КАРТИ, ЩЕ РАЗБЕРАТ НАЙ СЕТНЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ТЯХНИЯ БОТЕВ, А НЯКАКЪВ ЕВРЕЙСКИ ХИБРИД, СЕЛЕКТИРАН ОТ ЕДИН БЕЗРОДНИК, НАРЕЧЕН ОТ МАЙКА СИ ИЗРУДин. ХВАЛА, ЧЕ ОБИЧАТ БОТЕВ, НО СЕГА ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА НЕГОВОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ! НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БОТЕВ ДА Е БИЛ ЕДНА СБИРЩИНА ОТ БЕЗДАРНИЦИ, КОИТО ИГРАЯТ КАТО ЛЕВОЧЕВО! ЛЕВСКИ, КОИТО СА ЗАТЪНАЛИ ДО ГУШАТА В ДЪЛГОВЕ, С ПРАВИЛНА ПОЛИТИКА И УПРАВЛЕНИЕ ОТ БЪЛГАРИ, УСПЯХА ДА ИЗПЛУВАТ! НИЕ СЕ ДОВЕРИХМЕ НА БЕЗРОДНИЦИ, КОИТО НИ ПРЕВЪРНАХА В ОПИТНО ПОЛЕ ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА АФРИКАНЦИ И ПОДОБНИ ПРИМАТИ! ДА ПОДКРЕПЯШ ЦЯЛАТА ТАЗИ СГАН НЕ ИЗРАЗ НА ЛЮБОВ, А ИЗРАЗ НА ЗАБЛУДЕНОСТ! МОМЧЕТА, ПОМИСЛЕТЕ, ПОГОВОРЕТЕ С БЛИЖНИТЕ СИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И ПОМОГНЕТЕ НА ЛЮБИМИЯ СИ КЛУБ! ВЪПРЕКИ, ЧЕ СТЕ НАЛЕЛИ ЕДНИ ГРЕШНИ ПАРИ, МОЖЕТЕ НА СТАДИОНА ДА ОСВИРКАТЕ И ОПЛЮЕТЕ УПРАВЛЕНИЕТО И ТЯХНАТА СВИТА! БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ!

  3. 3
    4

    Мача отписан. Всяка загуба по-малка от 5 гола разлика ще е огромен успех.

    • 4
      3

      Бат Джони, ама нали вие сте виликУ, бе майна?
      Кск така отписан бил мача?!
      Нали уж АФД-то са били Барса???!!

  4. 8
    5

    7 БИЛИ КОНТУЗЕНИ И НЕ МОЖЕШИ ДА ИГРАЯТ. АМИ ОСТАНАЛИТЕ ДА НЕ БИ ДА МОГАТ? С ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ, НАПРАВЕНА ОТ ИЗРУДА, ПРОЛИЧАМЕ НА НЯКОЙ СЕЛСКИ ОТБОР. НИКАКВА МИСЪЛ, НИКАКВА ИМПРОВИЗАЦИЯ, НИКАКВА КРАСОТА. ОТБОР БЕЗ ОБЛИК, ОТБОР БЕЗ ИДЕИНТИЧНОСТ СТАНАХМЕ. САМО КОНЕ, КАТЪРИ И ЖИТНИ БЕГАЧИ. ИЗРУДА Е ИЗБРАЛ СЕБЕПОДОБНИ, БЕЗДАРНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ. НР КЕРКЕЗ, АМИ И КЕРКЕНЕЗ ДА ВЗЕМЕМ ЗА ТРЕНЬОР, ПАК ЩЕ БЪДЕМ ЕДИН ОТ ТЪПАНИТЕ НА ГРУПАТА. ЛИЧНО АЗ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ СМЯНА НА СОБСТВЕНОСТТА И ЧАК ТОГАВА НАКАКВА ПРОМЯНА. СЪС ЗИНГАРЕВИЧ И ИЗРУДА НАЧЕЛО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ. ТЕЗИ ХОРА НИТО ЗНАЯТ, НИТО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ЗАПОМНЯЩО СЕ ВЪВ ФУТБОЛА. ПРАВ ВИ ПЪТ КЪМ АРМЕНИЯ ГОСПОДА! ТУК, ВЕЧЕ, НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ. ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА АГОНИЯТА. САМО ДАНО НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ДРУГИ СРАМНИ РЕЗУЛТАТИ В ИСТОРИЯТА НИ. НЕ ДАЙ БОЖЕ!

  5. 5
    5

    Стикс е педераст. Обича да смуче черни пишки.

    • 4
      4

      Стоян канара също е дащен гей от Стряма.

  6. 9
    8

    Имам едно единствено питане.Този африкански отбор как е допуснат да играе в българското първенство???

    • 4
      4

      Мама ти дейба.Локотоса истински българи.А ти не си помак а циганин

    • 4
      1

      Така е, аби. Като нас са черни ама не берат бакър и алмин по сял ден като нас.

  7. 3
    4

    Мисля,че при 7 основни футболисти които не могат да вземат участие по различни причини отборът /в случая Ботев/ има право да поиска отлагане на мача. Според мен 7 футболисти са повече от половината отбор и мачът би бил протоколен. И 2 неща се набиват в очи.
    1. Мачът се очертава да е по-скоро спаринг с предизвестен край, без интрига,без картони и без контузени
    2.Новият треньор ще има алиби и няма как да бъде обвиняван за загубата защото на практика ще трябва да играе с резервите което ще е достатъчно оправдание при евентуална загуба
    Въпросът е: Трябва ли да бъдат харчени пари за такъв мач??

    • 5
      5

      Задължително трябва да се играе мачът! Дори с 1-0 да падне ботевЪ ги чака ГАВРАТА ОТ НАС! Под гавра разбирай, не ежедневната, с която ги тормозим, а тази след мач, от която най- боли. Справка ПЕТАТА и 6-0…

  8. 7
    5

    И кво ни занимавате с тия куци пилета? С тях и без тях мача върви от 3:0 нагоре! По-добре се интересувайте от кражбите при строежа и как така на строителен обект,какъвто е стадиона и в момента,на него се допускат хора!!! Джурналисти! Ай сиктир!

      • Дори и да д верно, това как ти помага във вашата кочина?!

  9. 3
    2

    Кал, чакъл, бурени и спряна обществена поръчка… и това е по-добре от Колежа. Кой сега е най-тъпия???

    И същия се шегува с Неделев, който е милионер в евро. Ей, богу!!

    • 2
      2

      Той и азис е милионер!

      Поръчката е спряна от нас, за да не се краде!

      Самите тартори на ботевЪ наричат колежа компрометиран строеж!

      И ЕТО, НЯМА ПО- ПРОСТ ОТ бултра$$$…

      • “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана.”

        Станислав Мърков, Стикс, mark1926…

        • 2
          3

          Че този стадион все още не е построен!

  10. 6
    4

    Мачът е твърда двойка ВА жа забия хектрик в наща врата щот СЪМ ЛИГЕНДА ва УТ КОЙ ОТБОР СИ. ВА???

  11. 3
    2

    “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана.”

    Станислав Мърков, Стикс, mark1926…

    • 6
      6

      “Купа за стадион!”

      А истината:две купи, суперкупа, сребърни медали, 6:0, два пъти играч номер едно на България Димитър Илиев, стадион по – добър от Източен 10, Пета,мачове с Тотнъм и Страсбург неделев обявен за некадърник…

      • 6
        5

        Калта на Лаута била по-добър стадион от Колежа. Спешно се прегледай, спешно.

        Ако Самуилов не ви беше дал купата, любезно помолен от високо, сега Ювентина нямаше да съществува. Така че всеки ден трябва да ни благодарите, че въобще ви има.

        • 3
          4

          Не знам кой трябва да се прегледа ,но тази недвосмилица която неграмотно си написал,е 100%-во доказателство ,че трябва да те заключат в психиатрията!

          • “Недвосмислица” казваш, а? И имаш претенции за грамотност. Пред “която” какво се пише? А пред “кой”?

  12. 8
    7

    Няма ли да се намери един достоен ботевист, който да обясни къде е Тодор Неделев и защо е в депресия? Защо на 30 години не става за футбол, както не ставаше и на 20 години(Майнц 05)!!!??? И защо този некадърник е легенда, защо е сравняван с най- успелия футболист на 21 век в Пловдив- ДИМИТЪР ИЛИЕВ???!!!

    Аз имам отговор. НЯМА ПО- ПРОСТ ОТ БУЛТРАС…

    • 4
      5

      Ти.си психопат, истината е само една ,обеща да се обесиш.

    • 3
      5

      Тодор е легенда, защото Брадата му носи багажа в националния отбор. Други въпроси имаш ли?

    • 4
      4

      Простите бултрас с най-красивия стадион в България, дом на националния отбор.

      Умниците от Лаута газят кал и им строят трибуни с дизайн от 80-те години на 20-ти век.

      Каква съдба!

      • 3
        2

        Кое е по-стойностно:7:3,0:1(финал,купа,и пета в жълтите задници),6:0 ! Можеш ли да отговориш ,скопен жълтур(ако можеш да мислиш) ?

  13. 7
    4

    Стоян канара е приготвил куромелата и каза да става каквото ще става ва да гоейба.

  14. 4
    2

    какво значение има, нали са им сателит от 2017

  15. 6
    6

    Моя отбор, за който в България щях единствено да играя, има да изплаща подарената купа сто годиини напред. ботевЪ ще е със свалени гащи пред сегашния Мой отбор. Даже ще разтварят “задни бузи” сами, за да влиза по- лесно…

    Най- вероятния изход е 6:0, както ни преби Пловдивския любимец наскоро и Монтана в близкото минало.

    Аз съм професионалист така че: УСПЕХ НА МОЯ ЛУДОГОРЕЦ!!!

      • 5
        4

        Цепнаха ми главата в Грузия, Бог ме наказа заради падението на бултрас спринтьорите и не помня всички унижения на ботевЪ… Само помня, че тел. указател на Париж е по малък от позора на ботевЪ!!!

        • 1
          2

          Говори, говори. Накрая винаги идва сметката, която плащаш.

Коментарите са затворени