Новият треньор на Ботев Пловдив – Душан Керкез – има проблеми със състава преди официалния си дебют – гостуването на Лудогорец в Разград в събота. Под въпрос за мача двама от чужденците, които заради мачовете на националните отбори по-късно ще се присъединят към подготовката. Йонас Тамм от мъжкия тим на Естония и Фаустас Степонавичюс от младежкия тим на Литва. Амаду Думбуя продължава да тренира индивидуално, след прекараната травма. В състава се завръща Атанас Чернев.

В дните до мача с „орлите” футболистите на Ботев ще тренират по веднъж на ден на базата в Коматево. Душан Керкез ще направи официален дебют начело на „канарчетата” в събота от 20:00 часа на „Хювефарма Арена”.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Андрей, как е престъпника?

    • Как е класирането, Фекале

  2. 6
    3

    Teзи двамата са под въпрос, но за Кьосето неделев няма въпроси- извън групата за мача, преквалифициран на пиколо и хигиенист…

    • 4
      2

      А, бе “Олигофрена на истината”, кога ще ни разкажеш, как си се опитал да спиш с една мома и тя припаднала……….. от смях, като ти видяла малката “истина” между краката, а?

      • 2
        3

        Говориш лъжи. И не става въпрос за “малката истина между краката”, а за това, че се опитал да спи с жена. Стикса е педал и му се е смял един турски тираджия на скобата.

Коментарите са затворени