Спартак Пловдив се раздели със старши- треньора Данаил Бачков. Договорът му бе прекратен по взаимно съгласие.

Клубът изказва своята благодарност на Данаил Бачков за работата му в Спартак и му пожелава успех в бъдещите начинания.

Към момента няма яснота кой ще наследи Бачков на поста. От клуба не съобщават какви са мотивите за раздялата. Припомняме, че в сряда Спартак бе разбит с 0:5 от Марица за Купата на България, но преди това отборът записа 10 победи в 10 мача.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Махат го защото е хал…. отбора нищо не играе, само е ритат и отпред имат двама бързи!!! Ако сте слепи е друг въпрос….
    СЛАБ ТРЕНЬОР…..

  2. Мечечиев е най измисления треньор в Пловдив сигурно има поне 50 по добри от него,срамота при нас в Ямбол с 350 000 лева бюджет и 12 място и избяга преди най тежките мачове защото се уплаши че ще отиде още по назад в класирането.Силата му е в задкулисието сэс съдиите,ако не му помагат ще е гола вода

  3. Първо място след като са играли с последните отбори и лягане от Гигант за да може Мечеджиев да стане новия треньор.

  4. Състав на Марица: Веселин Марчев- бивш капитан на Локо , младежки нционал , Валери Домусчиев, с мачове в Левски, чужбина , Станислав Маламов с мачове в А група, Петър Атанасов до миналата година играч от А група и ред други футболисти в зряла възраст и с опит. С прилично финансиране в средата на таблицата на втория ешалон. Победата с 5 :0 е най-малкото което се очакваше! Жалко за всеотдайният Бачков!

  5. Крайно несериозно.Първо място в групата с убедителна игра.Ако е само заради една “тежка загуба” от противник с огромен опит в професионалния футбол според мен е крайно неадекватно.

  6. Само да не сложат някоя подложка да им вкарва пак синчетата, като Давор и малкия Миленчев.

Коментарите са затворени