Новата изпълнителна власт на Ботев Пловдив в лицето на Алексей Киричек, Артур Платек и Радостин Кишишев обмислят големи промени в академията на “канарчетата”, съобщава BgDerby.com, позовавайки се на свои източници.

ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ ТУК>>>

13 КОМЕНТАРИ

 1. Винаги има МОЙ ЧОВЕК!!! КОЛКО ДОБРИ ФУТБОЛИСТЧЕТА ИЗБЯГАХА, НАПУСНАХА ИЛИ БЯХА ПРИНУДЕНИ ЗАРАДИ РЪКОВОДСТВОТО НА ДЮШ!!!

 2. Винаги дават шанс на дете, който родител е приятел, близък, спонсор, или влиятелна личност на директора на ДЮШ или на треньора! Колко таланти закопаха по този начин! Никога не се дава равен шанс на футболисти от школата! За това нямаме футбол в България!

 3. ЗАБРАВЯТЕ СЪВЕТНИКА. ОТ НЕГО ДУХА ВЯТЪРА. ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПЛЪХ. НЯКОЙ ДА ГО Е ЧУЛ, ИЛИ ВИДЯЛ? ТОЙ ИЗЧЕЗНА, СЯКАШ СЕ Е ИЗПАРИЛ. НО НЕ Е! ИЗРУДЪТ Е ГЛАВНО ДЕЙСТВАЩО ЛИЦЕ. ТОЙ РЕШИ ДА СЪСИПЕ БОТЕВ, КОГАТО СПЕЧЕЛИ ТРЕТО МЯСТО, А ФЕНОВЕТЕ НЕ МУ ИЗДИГНАХА ПАМЕТНИК НА БЛАГОДАРНОСТТА. ОТ ТОГАВА ГРОБ КОПАЕ. ЕЙ МИШОК, МАХАЙ СЕ!

 4. 9
  2

  Да попитам тези които ще взимат решения кой ще бъде изгонен, имат ли си изобщо понятие от детско-юношески футбол? Посочва се Трифон Пачев, а главния ръководител на селекцията на треньори и тренировъчен процес през последните две години с фалшиво CV Даниел Коен кога?

 5. 10
  2

  надеждни деячо Коен, там от където е дошъл. Да върви да си показва фълшивата методика, менте специалист. Съсипа доста надеждни деца. Вън от Ботев плъха Коен!

 6. 10
  1

  Дано е истина!
  И Пачев и израелеца да си хващат пътя и заедно с тях и голяма част от треньорите и двамата “легендарни ” селекционери!
  Да дойде някой който управлява със “здрава” ръка !
  Необходимо е пълно прочистване и правилна работа с децата и юношите!

 7. 15
  2

  Коен е най-големия вредител , стига само са го пазили този мангал !!!

 8. 12
  3

  Не треньорите са виновни, а онзи изрод Коен с неговата фалшива, менте методика, която налага. Затова са десетките контузии в школата. Ако искаме да се върнат старите резултати този палячо трябва на секундата да изчезне.Под ножа Коен, помяр…..

 9. 12

  Кога най-накрая ще се сложи край на длъжността “легенда” в клуба ни?

Коментарите са затворени