Отборът на Левски /Карлово/ остава без силната фигура в клуба Красимир Манолов-Малкият орел, твърди Kotasport.com. Манолов е подал оставка и като директор и като треньор. Той пое временно отбора като треньор в края на август, след като Иван Гаджев бе уволнен. Това стана след тежкото поражение – 0:7 като гост на Гигант (Съединение) в срещата от третия кръг на Югоизточната Трета лига, като за по-малко от две седмици спортния директор Красимир Манолов водеше отбора.

Манолов имаше проблеми с привържениците на клуба преди време, които дори му искаха оставката, но в крайна сметка напрежението утихна. Самият Манолов е директор от няколко години в клуба. Той е приеман разнопосочно от феновете, като цяло. Една част са категорично против него, но има и такива, които застават зад него и цялото управление на футболното дружество.

10 КОМЕНТАРИ

 1. Не знам колко е луд ,въпросния Петърчо, но със сигурност няма по- алчен човек от кака Ви Краси Манолова! Гощите си ги сваля и за 10 лв 👌

 2. Петър пейчев лудия ще оправи карлово. Дайте му клуба

 3. Сега не знам от къде ще крадва, като само в Карлово го търпяха. От всякъде беше гонен , като нечестна мома 😂😂😂😂

 4. 3
  3

  Този път усети че каруцата няма вадене от калта и си дава газ .
  Карлово изпада на милион процента

 5. За да застанеш зад този индивид, трябва да нямаш никакво себеуважение. Газ и да те нямааа изобщо на картата !!!!!!!!!!!!!!!

 6. 9
  1

  Кои фенове са зад него Тези лизачи които са на служба в общината

 7. Сам си плю на името И аз не вярвам на тази новона

 8. Сам си плю на името И аз още не вярвам на тази новина

 9. 8
  1

  Жива да не бях Не вярвам че този ден дойде Този човечец сам се затри Голям футболист жалък и алчен човечец

Коментарите са затворени