Националният отбор на България ще се върне да домакинства в Пловдив за Лигата на нациите. Това обяви техническият директор на тима Георги Иванов. Следващото издание на турнира е предвидено за есента на 2024 година след европейското първенство в Германия.

Двата мача на собствен терен до края на квалификациите – с Литва и Унгария, ще се играят на стадион “Васил Левски”.

“Домакинството в Пловдив не е експеримент. Когато Ботев си оправи стадиона, ние ще се преместим да играем там. Съоръжението на Лудогорец е много далеч, “Васил Левски” отговаря на критериите с компромиси, докато стадионът на Ботев е перфектен за футбол.

Очакваме домакините да си оправят проблемите с козирката и осветлението, за да покрият изискванията към телевизията и УЕФА. По този начин ще вземат нужната категория 4.

УЕФА ни разреши да играем мача с Иран на този стадион, тъй като е приятелски”, сподели Гонзо пред gong.bg.

32 КОМЕНТАРИ

  1. Бе къфто и да е ст0адѝона вижте обора на жълтите А за на никой хуя не стават 6 на 0 и ЛОКО ПЛОВДИВ ШАМПИОН

    • Майка му и сестра му са циганки,значи,че и той е мангал.

  2. 2
    5

    Гонзо може да се сравнява с президент на САЩ, нищо че няма средно образование. До вчера беше неграмотен, но днес раздава четвърта категория и е сравним с президент на империя като САЩ…

    Е, НЯМА ПО- ПРОСТ ОТ бултрас!!!

    • “Аз, ако стане стадиона, ще се обеся на крана.”

      Е, има ли по-прост от автора на това?

    • Няма основно образование.Нормално за локо мангал.

  3. 9
    2

    ИНДЖИНЕР ГОНЗО ВИНАГИ Я ПРАФ

  4. 5
    2

    Специално за всички идиоти, които изписаха хиляди глупости за стадион Христо Ботев.

    “Домакинството в Пловдив не е експеримент. Когато Ботев си оправи стадиона, ние ще се преместим да играем там. Съоръжението на Лудогорец е много далеч, “Васил Левски” отговаря на критериите с компромиси, докато стадионът на Ботев е перфектен за футбол.

    • 1
      1

      Да де “когато си оправи стадиона”. Ама кога ще е това “когато”?И Плейна не знае! Има едни общинари дето знаят истината,но я крият,докато минат изборите и избягат от отговорност. А истината е жестока за ушите и очите на жълтурите.

  5. 6
    3

    Цитат – “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана!”

    Човек винаги трябва да си мери приказките. За умния човек става дума…

    • 2
      2

      Ами стадиона реално не е станал.
      Особено навеса

    • Няма как да стане- санитарите го пазят на смени!

  6. 5
    2

    Георги Иванов, началник в БФС, осмокласник – “стадионът на Ботев е перфектен за футбол”.

  7. 4
    1

    Пукна се поредната опорка на сектата Свидетелите на Стикс. И категория 4 ще има и Колежа ще е дом на националния отбор.

    Ако може гуруто на сектата, Стикс, който не си спазва обещанията да изкоментира нещо. Какво беше казал Павел Колев, този млад меринджей?

    • 3
      2

      Нали бултрас се подиграват с Гонзо, че няма завършен осми клас!??? Значи един седмокласник казва че ще има 4-та категория, а назначен от УЕФА специалист по лицензиране на стадиони казва че няма да стане!???

      И бултрас даже искат коментар за изказването не седмокласник, който доказвал, без да знае изискванията за гараж, че Павел Колев греши???

      Е, НЯМА ПО- ПРОСТ ОТ бултрас…

      • 1
        2

        То и Джордж Буш – младши не можеше да чете но беше президент на САЩ. Такива неуки хора си имат съветници.

        Павел Колев е делегат на мачове от ЕКТ, няма нищо общо с лицензиране на стадиони. Жалък си днес. По принцип имаш някакви добри неща, но днес не ти е ден. Хайде отивай да мислиш нещо умно, че балона с категория 4 се спука.

        Постите Бултрас с уникален стадион, а умниците от Лаута с незавършен строеж! Ех, живот.

        • Аха, вчера Гонзо е седмокласник, а днес вече е президент на САЩ???

          Да, да, днес ПАК не ми е ден, пак ще ходя за бира от веселбата с вас жълтите.

          А Павел Колев ,сам каза че може да лиши отбор да домакинства на своя стадион ако не покрива изискванията на УЕФА! Каза и че стадион Христо Ботев не покриват изискванията за 4- та категория и няма как това да бъде оправено! САМО ДОКАЗАНИ ИЗКАЗВАНИЯ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

          А с Гонзо, който можел да е президент на САЩ… отивам за бира…

          • Четенето с разбиране май не ти се получава днес, а? За Джордж Буш – младши ставаше въпрос… който също е неук като Гонзо. Простено да ти е…

            Ще ходиш за бира само ако някой се смили да те почерпи, смешник и безпаричник.

            Павел Колев работи на щат в Локомотив Пловдив. В УЕФА е просто един делегат на хонорар, а не е щатен служител. Може да спре само на червен светофар, друго не може.

            Хайде почини си днес. Не ти се получава! Нова година идва и с нея категория 4 на Колежа! От сега мисли нови глупости. Колко са тъпи Бултрас, а ние от Лаута колко сме умни… газим кал, чакъл и треволяк.. но сме умни!

          • Да сравниш Гонзо, който обиждате като неук, с президент на САЩ?Да ще ходя за бира!

            А за новите истини, които съм ви приготвил благодарете на Тошко Неделев!

            Няма по- прост от бултрас, да даваш за пример Гонзо за президент на САЩ…

          • Ходи, ходи и дано да се намери някой добър човек, който да те почерпи. То трябват пари за да си купиш, Станиславе, безпаричник! Толкова те е напекло слънцето, че не може да осмислиш, какво съм ти написал. Павел Колев от УЕФА, Гонзо президент… прибирай се на сянка, че съвсем си се смахнал.

        • 3
          2

          Коматевски ,ти с Павел Колев ли се сравняваш !?Малкото в кривата ти главица си го запази за теб и сбирщината в жълто! Това харесва ли ти :7:3,0:1,6:0 ?

      • Абе прошляк преди 2 месеца дойдоха от УЕФА,а не вашия кьор! Повече журналистически места,по-голяма зала за пресконференции,козирка,осветление,тутникети ! Това предписание издадоха! А не някъв кьорав циганин да ти шепне на ушенце докато те шляка в какаовата долина! Ясно ли е а?!?!? И вземи се обеси вече да не се мъчиш бавно докато пукнеш плешиве охранителю!

      • Има.Ти си по-прост, Кюстендилски циганино!А този специалист това сигурно го е казал на майкати, когато е работил в задният и двор на скобата!!!

  8. И НАШИТЕ СУШИЛНИ ЗА ТЮТЮН ЩЕ СТАНАТ ДО 10 ГОДИНИ

  9. Гонзо, хем локомотивец, хем левскар, но най-вече неграмотен тъпанар. “Когато Ботев си оправи стадиона …”. Нали стадиона е общински бе, директоре? Или греша?

  10. 9
    1

    “Стадионът на Ботев е перфектен за футбол”…до края на годината целия стадион ще бъде покрит/такива са обещанията/и вече наистина ще е ПЕРФЕКТНИЯ стадион,номер 1 в България за години напред!!!

    • Лошото е, че при вас не е мечтателство, което краси човека, а психично заболяване за величие, макар да няма жив ботевист виждал шампион ботевЪ…

      • Написаното от теб няма никакъв смисъл. Жалък си днес, почини си.

        И аз мога да кажа, че не си виждал баща си, но вероятно той е факт, така че по-спокойно с миналото…

      • 3
        1

        Що,да не би да има жив някой който е виждал Локо шампион?Е да,урода Велбъжд е виждан,срещу 20 милки дадени от поредния загинал герой!

    • 2
      2

      Не бързай!От 11 години бързате и все още не е готов кокошарника!

Коментарите са затворени